Bespaar 15% op alle Horze producten
Shop nu

Jodhpurs

Jodhpurs zijn beschikbaar met veters, paddock stijl en pull-on of rits voor gemak. Dragend met chaps of johdpur rijbroek zijn deze schoenen een slimme keuze voor elke ruiter.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Kenmerken
Kenmerken Wis alle
Doelgroep
Doelgroep Wis alle
Jouw filters:
115 items

Jodhpurs zijn de perfecte keuze voor casual tochten op het paard.

Als formele rijlaarzen niet nodig zijn kun je uit het enorme aanbod van jodhpurs kiezen bij Horze. De jodhpurs variëren van eenvoudig aantrek ontwerp of een makkelijke rits aan achterkant of voorkant voor nog meer gemak. Deze laarsjes zijn gecombineerd met minichaps ideaal voor lessen, en hebben geen veters die lastig in de weg kunnen zitten. Als je het uiterlijk van rijlaarzen mooi vindt, kun je klassieke stallaarzen met voorgestrikte veters en een rits aan achterkant voor eenvoudig aan/uit doen proberen. Traditionele stallaarzen met gewone veters zijn er ook mooi uit, en bieden verstelmogelijkheden bij de voet en enkel.

Jodhpurs zijn een slimme keuze voor kinderen of volwassenen.

Combineer onze klassieke jodhpurs met minichaps en kleed kinderen met de zelfde uitstraling als hun trainers en mentors. Jodhpurs zijn zelfs een goede keuze voor op straat of rondom de stal. De lage uitsnede van deze multifunctionele schoenen kunnen gedragen worden met minichaps voor het uiterlijk van rijlaarzen met het comfort van schoenen. Wat je persoonlijke voorkeur ook is wat betreft rits, optreklus, of veters, Horze heeft het perfecte paar voor jou.