Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Jodhpurs voor kinderen

Jodhpurs voor kinderen zijn ontworpen voor de jonge ruiter met kwaliteitsmaterialen en duurzaamheid. Deze jodhpurs voor kinderen gaan lang mee nadat het kind eruit gegroeid is.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
17 items

Kinderjodhpurs van Horze geven jonge ruiters comfortabele mogelijkheden voor paardrijschoeisel.

Combineer onze fraaie keuzes aan jodhpurs met een rijbroek in de Horze collectie, om je jonge ruiter een comfortabele paardrij outfit te geven. De kwaliteitsconstructie van onze jodhpur laarsjes en stallaarzen bieden stabiliteit en steun met flexibel leder of synthetische materialen. Kinderen waarderen de veiligheidseigenschappen van onze populaire jodhpurs, en ouders zijn gerustgesteld in de wetenschap dat de kleine voeten zijn beschermt tegen grote hoeven.

Jodhpurs voor kinderen zien er mooi uit in combinatie met Horze rijbroeken en minichaps.

Maak een keuze voor stijlvolle jodhpurs uit de Horze collectie voor de tuigkamer van je jonge ruiter. Kies uit jodhpurs met veters of optreklus naar voorkeur. Stevige zolen en duurzame tred verbeteren de veiligheid rondom de stal of in het zadel. Stallaarzen met veters, jodhpurs met rits of jodhpurs met optreklus geven genoeg mogelijkheden voor de kieskeurige jonge ruiter. Vind de juiste stijl van Horze voor jouw smaak en budget.