15% korting op alle paardenproducten *
Gebruik de code: LOVE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

John Whitaker

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
68 items

De wereldberoemde springruiter, John Whitaker, creëerde deze lijn van paardrijproducten na drie decennia wedstrijden op Olympisch niveau voor het Britse team. Zijn jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat hij producten kon maken die voldoen aan de kwaliteit en verwachtingen van ruiters op het hoogste niveau in de sport. Dit familiebedrijf biedt expertise in productadvies, en biedt uitstekende service voor hun kritische klanten.

Producten van John Whitaker zorgen voor het paard, de ruiter en het huisdier. Je vindt alles van tuig tot dekens, beenbescherming en poetsgereedschap om je paard uit te rusten met precies de uitrusting die hij nodig heeft om maximaal te presteren. De zadels van John Whitaker zijn ideaal voor springen, maar bevatten ook een prachtige lijn voor dressuur, eventing en veelzijdigheid. Hoofdstellen en diverse stijlen van het Universal bit samen met trainingshulpen, stijgbeugels, stijgbeugelriemen, leder, borststukken en martingalen zijn ontworpen om te passen bij alle artikelen van de John Whitaker lijn. John Whitaker producten hebben extra klasse, zoals te zien in de zadeldekjes met het prachtige fluwelen oppervlak. Beenbeschermers voor elke discipline zijn ontworpen om te beschermen en blessures te voorkomen. De beschermers van de John Whitaker collectie zien er fantastisch uit, en doen hun werk. Speciaal beslag onderscheidt de halsters van John Whitaker van de rest, en geeft een frisse uitstraling aan dit alledaagse product. De kleurrijke patronen en stijlen van de halsters kleden je paard voor in de stal.

De afwerking van John Whitaker producten onderscheidt ze van de massa. De prachtige dekens zijn eenvoudig te herkennen op de wedstrijdplakken met de oogverblindende W verfraaid op de achterkant in de hoek. Het zachte fleece en andere fijne stoffen van deze dekens is ademend, aantrekkelijk en gevoerd om wrijving te voorkomen en de kans op haarverlies te verminderen.

Vervang je oude teugels met prachtige, goed gemaakte webbing teugels met solide messing beslag en fijn leder. Maak je stal compleet met eenvoudige haak halstertouwen in kleuren die matchen met de hele collectie.

Mode en artikelen voor de ruiter bevatten alles van kleurrijke kinderrijbroeken tot beschermende caps. Het brede assortiment aan rijbroeken gaan van kunstleren zitvlak tot kniestukken en meer. Een mooie unieke leder-look rijbroek geeft een verfijnde uitstraling tijdens je volgende training of les. Kleuren variëren van natuurlijk voor de wedstrijdring tot felle kleuren voor wat flair aan je alledaagse ritten.

Huisdierbedden en huisaccessoires maken de collectie van de John Whitaker lijn af. De premium constructie en hoogwaardige materialen geven deze producten uitstekende duurzaamheid en stijl. De accessoires in de John Whitaker collectie laten je je favoriete producten dragen terwijl ze de verfijnde stijl van de lijn behouden.

Kies John Whitaker voor een productlijn waar je kunt vertrouwen op kwaliteit en stijl. Horze is er trots op om veel producten van deze collectie te voeren, en veel van deze lijn kan worden gemixt en gematcht met andere aanbiedingen van de uitgebreide Horze familie.