30% korting op een Horze & B//Vertigo product naar keuze! HZ-SUNDAY |

×

John Whitaker

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:
44 items

De wereldberoemde springruiter, John Whitaker, creëerde deze lijn van paardrijproducten na drie decennia wedstrijden op Olympisch niveau voor het Britse team. Zijn jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat hij producten kon maken die voldoen aan de kwaliteit en verwachtingen van ruiters op het hoogste niveau in de sport. Dit familiebedrijf biedt expertise in productadvies, en biedt uitstekende service voor hun kritische klanten.

Producten van John Whitaker zorgen voor het paard, de ruiter en het huisdier. Je vindt alles van tuig tot dekens, beenbescherming en poetsgereedschap om je paard uit te rusten met precies de uitrusting die hij nodig heeft om maximaal te presteren. De zadels van John Whitaker zijn ideaal voor springen, maar bevatten ook een prachtige lijn voor dressuur, eventing en veelzijdigheid. Hoofdstellen en diverse stijlen van het Universal bit samen met trainingshulpen, stijgbeugels, stijgbeugelriemen, leder, borststukken en martingalen zijn ontworpen om te passen bij alle artikelen van de John Whitaker lijn. John Whitaker producten hebben extra klasse, zoals te zien in de zadeldekjes met het prachtige fluwelen oppervlak. Beenbeschermers voor elke discipline zijn ontworpen om te beschermen en blessures te voorkomen. De beschermers van de John Whitaker collectie zien er fantastisch uit, en doen hun werk. Speciaal beslag onderscheidt de halsters van John Whitaker van de rest, en geeft een frisse uitstraling aan dit alledaagse product. De kleurrijke patronen en stijlen van de halsters kleden je paard voor in de stal.

De afwerking van John Whitaker producten onderscheidt ze van de massa. De prachtige dekens zijn eenvoudig te herkennen op de wedstrijdplakken met de oogverblindende W verfraaid op de achterkant in de hoek. Het zachte fleece en andere fijne stoffen van deze dekens is ademend, aantrekkelijk en gevoerd om wrijving te voorkomen en de kans op haarverlies te verminderen.

Vervang je oude teugels met prachtige, goed gemaakte webbing teugels met solide messing beslag en fijn leder. Maak je stal compleet met eenvoudige haak halstertouwen in kleuren die matchen met de hele collectie.

Mode en artikelen voor de ruiter bevatten alles van kleurrijke kinderrijbroeken tot beschermende caps. Het brede assortiment aan rijbroeken gaan van kunstleren zitvlak tot kniestukken en meer. Een mooie unieke leder-look rijbroek geeft een verfijnde uitstraling tijdens je volgende training of les. Kleuren variëren van natuurlijk voor de wedstrijdring tot felle kleuren voor wat flair aan je alledaagse ritten.

Huisdierbedden en huisaccessoires maken de collectie van de John Whitaker lijn af. De premium constructie en hoogwaardige materialen geven deze producten uitstekende duurzaamheid en stijl. De accessoires in de John Whitaker collectie laten je je favoriete producten dragen terwijl ze de verfijnde stijl van de lijn behouden.

Kies John Whitaker voor een productlijn waar je kunt vertrouwen op kwaliteit en stijl. Horze is er trots op om veel producten van deze collectie te voeren, en veel van deze lijn kan worden gemixt en gematcht met andere aanbiedingen van de uitgebreide Horze familie.

Lees meer