Alleen vandaag - Bespaar 15% op uw volgende bestelling*
Gebruik de code: SPRING-JUMPSTART
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord

Cavalor Calm, 800 g

Artikelnr.: 25419

€ 46,00
(Prijs is inclusief BTW)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Direct leverbaar
Cavalor Calm, 800 g
€ 46,00
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Cavalor Calm, 800 g

Beschrijving

Heeft een rustgevende, ontspannende werking op kijkerige, jonge paarden. Wij adviseren een aanvangsdosering van 3 maatschepjes per dag (45 g), 2 tot 3 dagen voor de stresssituatie. Kan ook langdurig toegediend worden met een maximum van 4 weken. Verpakking: pot van 800 g

Aanwijzingen voor gebruik

Te veel wedstrijdpaarden presteren niet maximaal vanwege stress. Cavalor Calm kan voor uitkomst zorgen. Cavalor Calm helpt bij het voorkomen van symptonen die wijzen op stress.

Het is mogelijk dat paarden die goed presteren tijdens de training, hun concentratievermogen verliezen vanwege de stress tijdens transport, de onrust en verwarring van een andere omgeving en de drukte rondom de wedstrijden. Als gevolg daarvan reageren ze minder snel en doen ze soms onverwachte dingen. Stress als gevolg van angst voor het onbekende komt ook voor bij jonge of onervaren paarden tijdens de training, en ze kunnen ruw reageren. Stress heeft niet alleen invloed op de prestaties van het paard, maar ook op de conditie. Daarom is het voorkomen van stress heel belangrijk. Naast het kalmeren door de ruiter en/of groom en het opdoen van meer ervaring, kan Cavalor Calm® ondersteuning bieden voor paarden die dat nodig hebben.

Cavalor Calm is een op kruiden gebaseerd voedingssupplement, wat zorgt voor een anti-stress werking, zonder dat het paard daarbij zijn scherpte verliest. Cavalor Calm bevat geen verboden stoffen en heeft geen negatieve werking op de lever en nieren.

Cavalor Calm kan voor goede resultaten zorgen bij:

  • - paarden die schrikachtig zijn tijdens de wedstrijd
  • - paarden die te veel temperament hebben tijdens de training.
  • - paarden die vatbaar zijn voor stress
  • - hengsten die als sportpaarden worden ingezet

Cavalor Calm is speciaal ontwikkeld voor paarden die alleen schrikachtig gedrag vertonen tijdens wedstrijden, en in mindere mate voor chronisch zenuwachtige paarden.

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Calm is op kruiden gebaseerde dieetvoeding en bevat elementen die overgevoeligheid tegengaan. Irritaties door lawaai, licht en schaduw, temperatuurveranderingen, onverwachtige bewegingen, andere paarden, vreemde situaties, enz. worden tegengegaan door een kalmerend effect dat het concentratievermogen of de prestatie niet verstoort. Omdat Cavalor Calm® sterk verdund is heeft het geen bijwerkingen: geen resten en geen negatieve werking op de lever of nieren. Cavalor Calm bevat: magnesium, tryptofaan, kruiden, vitamine B1, B6 en B12.Cavalor Calm® bevat geen middelen die verboden zijn tijdens wedstrijden.

Toepassing

Ieder paard is uniek en heeft afwijkende behoeften. Het is heel moeilijk om een algemene dosering vast te stellen voor een kalmerend product. Wij raden aan om zelf de juiste dosis voor je paard vast te stellen.

Wij bevelen een startdosering van 3 maatlepels per dag (45 g) aan, 2-3 dagen voor een situatie waarin stress verwacht wordt.

Meng met het dagelijkse voer. Deze dosis kan al naar gelang het resultaat aangepast worden. Kan ook voor een langere periode worden gebruikt, met een maximum van 4 weken.

Verminder dosis stapsgewijs

Het kan zijn dat je wilt stoppen met het toedienen van Cavalor Calm aan je paard, omdat er gewenning optreedt.Lees meer over dit probleem in de FAQ.

Verpakking

Cavalor Calm is beschikbaar in de volgende verpakkingen:

Pot 0,8 kg

FAQ

Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (1)

Gemiddelde beoordeling

5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!