Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Kattentransport

Kattenmanden zijn een must-have om je kat mee naar buiten te nemen, zoals naar de dierenarts of kennel. Een kattentas is een makkelijke, snelle manier voor veilig transport van je kattenvriend, zonder bang te hoeven zijn dat hij ontsnapt.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
6 items

Katten transportboxen zijn essentieel voor die gevreesde rit naar de dierenarts.

Katten transportboxen kunnen helpen bij het verlichten van de angst en stress van de jaarlijkse rit naar de dierenarts. Houdt je kat veilig met een katten transportbox op zijn volgende uitstapje. Hoewel de meeste katten absoluut niet houden van die rit met de auto, kun je zorgen voor een veilig en comfortabel onderkomen voor de volgende rit. Een robuuste kat transportbox gemaakt van hard, duurzaam plastic biedt een stabiele ruimte voor de kat om zich te verbergen tijdens het reizen. Doe een kattenkussen of handdoek erbij voor zacht comfort.

Kattentassen bieden de ontspanning van een transportbox met het gemak van een lichtgewicht tas.

Kattentassen zijn gemaakt van een duurzame, zachte stof om je kat in de auto te houden, of tijdens transport, zonder het volume van een traditionele plastic katten transportbox. De tas met zachte randen is ontworpen voor comfort voor je kat, zodat hij zich veilig voelt. Gaasventilatie biedt genoeg ademend vermogen, en laat hem de wereld aan zich voorbijgaan. Reis altijd met je kat in een veilige opbergplek, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn hem kwijt te raken onderweg. Maak zijn volgende keer naar de dierenarts een positieve ervaring.