Bespaar tot wel 60% op Horze, B Vertigo en meer!
Bespaar nu
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in beenbeschermers voor alle disciplines. Met een steeds sterker wordende band met internationale namen, zoals Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers en anderen. Sinds de lancering in 2010 verkoopt het bedrijf zijn assortiment al in heel Europa, de VS en Australië. De naam is een licentie van het beroemde Duitse kledingmerk Kentucky Reitmoden, opgericht in 1961. Beide bedrijven worden apart gerund en delen alleen dezelfde merknaam/logo en distributienetwerk wereldwijd.
175 items

Kentucky Horsewear begon in 2010 onder haar moederbedrijf, Kentucky Reitmoden. Dit Duitse kledingmerk is opgericht in 1961, en is een belangrijke outfitter van paardrijmode in de internationale paardrijcommunity. Het Belgische merk, Kentucky Horsewear specialiseert zich in beenbeschermers voor paarden in elke discipline, van springen tot crosscountry en eventing en alles daartussenin. Internationale topruiters zoals Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers en meer onderschrijven en gebruiken deze lijn premium kwaliteit beenbeschermers. Kentucky Horsewear heeft zijn collectie uitgebreid, en bevat nu allerlei paardrijproducten, zoals zadeldekjes, zadelonderleggers en singels.

Horze biedt met trots alle beenbeschermers aan die je je maar kunt wensen voor jouw behoeften. De springschoenen zijn ontworpen om de gevoelige kroonrand en straal van de paardenhoeven te beschermen tegen blessures door de achterste hoefijzers of over hindernissen. De duurzame beschermers hebben een zachte, beschermende kraag van natuurlijk lamsvel, en zijn in z'n geheel geschikt voor de wasmachine voor eenvoudig onderhoud. Lamsvel gevoerde peesbeschermers voor de voorbenen beschermen met een duurzame buitenkant, om af te schermen van impact, en bieden optimale schokabsorptie. Achterbeenbeschermers met een zachte gewatteerde voering beschermen en ondersteunen de benen van je eventing paard bij het springen over grote crosscountry obstakels. Deze beschermers zijn gemaakt met gepatenteerde high performance D3O technologie, die een voering biedt met maximale, maar compacte schokabsorptie. De klassieke zadeldekjes van Kentucky Horsewear zijn gemaakt voor schokabsorptie en extra bescherming, met vijf lagen leder voor het verminderen van drukpunten, en om de gevoelige rug van je paard te beschermen. Sommige zadelonderleggers zijn gevoerd met zacht lamsvel voor extra comfort. Alle Kentucky Horsewear zadeldekjes zijn vervaardigd met hun unieke Absorb stof om vocht af te voeren, maar toch met genoeg vering en schokabsorptie.

Wieg het hoofd van je paard tijdens het reizen met deze zachte bescherming van lamsvel gevoerd lichtgewicht nylon halster. Dit luxe halster verwent je paard onderweg, zodat hij ontspannen en verfrist op zijn bestemming aankomt. De zachte hoes over een premium kwaliteit nylon halster maken het transport zeer aangenaam. Het halster is lichtgewicht, dus je paard zal zich comfortabel voelen tijdens zijn reizen.

Kentucky Horsewear is een premium merk die zich richt op de wensen van de veeleisende ruiter. Elk van deze luxe producten zorgen ervoor dat jij en je paard maximaal presteren. De kwaliteit van Kentucky Horsewear producten is wat je zou verwachten van Horze Equestrian.