Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Kleien

Paardenkompressen en kleien zijn ideaal voor gebruik in bandages om vermoeide benen na inspannende training comfort te geven, of om zwelling weg te trekken, of om blessures te behandelen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
8 items

Kompressen voor paarden zijn een uitstekende manier om het lichaam te helpen genezen.

Kompressen voor paarden kunnen worden gebruikt om zwelling in de benen na inspannende training te verminderen, of om de hitte uit een blessure te trekken. Het aanleggen van een kompres op been of hoef kan giftige stoffen uit het lichaam trekken,  ontsteking verminderen en genezing bevorderen. Het gebruik van een kompres is perfect om de bloedsomloop te stimuleren en genezing te geven aan de benen en hoeven. Een correct aangebracht kompres stevig aangebracht om de blessure of gewenste plek voor genezing zal verlichting brengen. De mix wordt dan gewikkeld of bedekt met stof, plastic of een andere barrière en op z'n plaats gehouden voor een specifieke tijdsduur om het kompres te laten werken. De vermindering van de zwelling of genezing en de verlaging in temperatuur en verminderde hitte geeft aan dat het kompres z'n werk heeft gedaan. Pak de hoef in om te helpen bij de genezing van blauwe plekken en andere schade te genezen.

Klei voor paarden biedt hulp in de genezing van het lichaam, en helpt zwelling te verminderen.

Klei voor paarden is vergelijkbaar met een kompres met de samenstelling van stevige modder. Klei voor paarde wordt gebruikt om de hoef te vullen voor het omwikkelen, en kan worden gevormd rondom het gewricht of ander deel van het been, om hitte en giftige stoffen eruit te trekken. Het is noodzakelijk om een bandage aan te brengen op de plek waar de klei zit, zodat het mengsel op zijn plaats blijft en zijn werk kan doen. De klei of het kompres is ontwikkeld om zwelling te verminderen, bloedsomloop te stimuleren, giftige stoffen te verwijderen zodat de plek kan genezen. Horze biedt kompressen en klei voor allerlei kwalen.