FLASH SALE! Bespaar 8% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Konijn

Benodigdheden voor konijnen maken de verzorging voor je konijntje leuk en makkelijk. Schotels, waterflessen, kooien en speeltjes zijn verkrijgbaar voor je konijn. Konijnenbenodigdheden houden je huisdier gezond.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
16 items

Benodigdheden voor konijnen van Horze bieden alles wat je nodig hebt om je huisdier blij en gezond te houden.

Konijnenbenodigdheden variëren van kooien, hokken, schotels, waterflessen en speeltjes om je konijnenhuisdier veilig en gezond te houden. Het houden van een konijn vereist meer dan een berg wortels; laat Horze je helpen om de woonplek van je huisdier uit te rusten met de essentiële onderdelen om je konijn gezond te houden. Speeltjes en vermaak zijn leuke manieren om je konijn blij en speels te maken, en stimuleren oefening en activiteit. Kooien zijn er in maten en vormen die passen bij je konijn en jouw beschikbare ruimte.

Konijnenbenodigdheden maken het verzorgen van je huisdier leuk en gemakkelijk.

Voeding en verzorging van je huisdier met benodigdheden van Horze. Schotels voor voer en waterflessen speciaal ontworpen voor konijnen zijn noodzakelijk voor optimale gezondheid en comfort. Doe een paar speeltjes in zijn kooi, en je konijn is vrolijk en tevreden. Dagelijkse aandacht houdt je konijn vriendelijk gezind. Zorg voor zijn gezondheid met regelmatig onderzoek van de dierenarts en nagelknippen, en je konijn leeft jarenlang een blij leven.