Bespaar tot 25% op je hele bestelling! *
Gebruik de code: SAVEMORE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Krabmeubels voor katten

Kattenkrabpalen zorgen ervoor dat je meubilair wordt ontzien door je kat, en hij heeft de mogelijkheid om zijn klauwen te scherpen en rekken zonder je huis te vernielen.

Jouw filters:
13 items

Krabpalen houden de klauwen van je kat van het meubilair weg.

Krabpalen zijn een alternatief voor de armleuning van de sofa of de bankkussen om de klauwen te verscherpen. Katten hebben een natuurlijke neiging en behoefte om te strekken en hun klauwen te gebruiken voor grip en aan stoffen of andere oppervlakken zoals karpet, vloerkleden en meubilair. Met een speciaal daarvoor bedoelde krabpaal in de buurt leidt dit je kat daar naar af, zodat hij op de juiste plek zijn poten kan scherp maken.

Krabpalen voor katten zijn ontworpen voor de scherpe klauwen van je kat, zodat je sofa gespaard blijft.

Krabpalen zijn normaalgesproken bedekt met een vergelijkbare stof of oppervlak als tapijt om zo je kat te stimuleren om hieraan te krabben in plaats van je dure ligstoel of andere stoffering. Besprenkel de stof met kattenkruid om je kat aan te moedigen om dit stuk krabmeubilair te gaan gebruiken. Uiteindelijk wordt dit zijn vaste plekje tijdens een luie ochtendwandeling of om zijn klauwen bij te scherpen en te kneden. Krabmeubilair voor katten kan al zo simpel zijn als een enkele met tapijt bedekte paal of zo uitgebreid als een vier verdieping hoog kattenappartement. Kies de juiste afmetingen, die in je huis passen en voldoen aan het aantal kattenvrienden die je moet voorzien.