Veiligheid kan er zo mooi uitzien
De korting wordt afgetrokken van de adviesprijs
Likit
Likit

Likit

9 items
Likit Bizzy Horse Liksteen

Likit

Bizzy Horse Liksteen

€ 11,95
1 kg (€ 11,95 / kg)
(2)
Likit 250 gram

Likit

250 gram

€ 3,95
0.25 kg (€ 15,80 / kg)
(4)
Likit Boredom Breaker

Likit

Boredom Breaker

€ 47,95
Likit Bizzy Ball

Likit

Bizzy Ball

€ 35,95
Likit Boredom Buster

Likit

Boredom Buster

€ 33,95
(1)
Likit Holder

Likit

Holder

€ 16,95
(2)
Likit Tongue Twister

Likit

Tongue Twister

€ 47,95
Likit 650 gram

Likit

650 gram

€ 5,95
0.65 kg (€ 9,15 / kg)
Likit 250 gram, multipack, banaan, wortel, kers, 2x appel

Likit

250 gram, multipack, banaan, wortel, kers, 2x appel

€ 17,95
1.25 kg (€ 14,36 / kg)
Koop Likit op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Gezond plezier met Likit

Het merk Likit is een in 2002 opgericht familiebedrijf dat zich heeft opgewerkt tot een top bedrijf gespecialiseerd in speelgoed voor je paard. Likit is altijd bezig met nieuwe innovaties als het gaat om hun productassortiment. Het bedrijf levert paardensnoepjes en beloningen, Likit likstenen en bijpassend paardenspeelgoed. De likstenen kunnen in een simpele houder worden geplaatst of in ander innovatief paardenspeelgoed. Je paard moet moeite doen om aan de heerlijke likstenen te kunnen likken wat zorgt voor een leuke en uitdagende bezigheid. Sommige producten zijn ontwikkelt voor gebruik op stal terwijl ander Likit paardenspeelgoed kan worden gebruikt in de weide of paddock. Het doel van de Likit producten is in alle gevallen om je paard te vermaken en uit te dagen om verveling tegen te gaan. 

In het wild moeten paarden ook moeite doen om mineralen of lekkere planten te bemachtigen. Likit producten zijn hier een vervanging voor, stimuleren het natuurlijke gedrag en voorkomen verveling op stal of in de paddock. Likit likstenen kunnen ook een welkome afwisseling zijn als je paard door ziekte of met een blessure noodgedwongen op stal moet blijven om te herstellen.

Likit paardenspeelgoed

Als je je paard voor het eerst Likit likstenen aan wilt bieden is het goed om te beginnen deze in de eenvoudige liksteenhouder in de stal te hangen. Deze liksteenhouder wordt geleverd met een bijpassend koord en kan dus overal gemakkelijk en snel kan worden bevestigd. Als je paard het nog lastig vindt en om hem te motiveren kan je de Likit houder de eerste keer zo ophangen dat je paard hem ergens tegenaan kan klemmen om te kunnen likken. Voor ervaren of erg gemotiveerde paarden is het een goede uitdaging als de Likit houder vrij hangt en nergens tegenaan kan komen!

De Tongue Twister bevestig je aan de stalwand of het hek van de paddock. Je kan er twee kleine likstenen in doen. Door aan de liksteen te likken zal de bal gaan draaien. De Snack-A-Ball kan worden gevuld met bix, paardensnoepjes of kleine stukjes fruit. Je paard kan de bal weg rollen waardoor het lekkers door het gat zal vallen. De Boredom Breaker en de Boredom Buster zijn geschikt voor de echte Likit professionals en bieden ruimte voor meerdere likstenen. De Likit likstenen kunnen gemakkelijk in de producten worden geplaatst en zodra een liksteen leeg is, kunnen ze gemakkelijk worden vervangen. Afhankelijk van welk Likit product je hebt, heb je grote of de kleine Likit likstenen nodig. Er zijn verschillende soorten Likit likstenen. Lees altijd even de verpakking van de specifieke Likit hoeveel jouw paard of pony er per dag van mag eten.

Extra variatie met Likit

Voor extra plezier en activiteit zijn er verschillende smaken likstenen. Bovendien kunnen de producten voortdurend op een andere plek worden opgehangen zodat je paard zich nooit zal vervelen!