Manege uitrusting

Manege uitrusting

Paardenarena uitrusting en benodigdheden maken training leuk, met gekleurde springblokken en eenvoudige zichtbare dressuurletter markers om je paardrijring aan te kleden.
3 items

Koop Manege uitrusting op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Arena uitrusting voor paarden maken je trainingsplek compleet, en zorgen ervoor dat je je eigen grond nog beter kan gebruik.

Springblokken, zadelhouders en schoonmaakbenodigdheden zijn noodzakelijk om je trainingsfaciliteit gesmeerd te laten lopen. Eenvoudige PVC opties voor springblokken en pylonen laten je obstakels en scenario's creëren die je paard kan tegenkomen in de wedstrijd, of voor dagelijkse training en les. Dressuur leertesten en startnummers helpen je bij het voorbereiden van je studenten om maximaal te presteren op de weg. Het creëren van simpele obstakels voor de beginnende ruiter is eenvoudig met deze pylonstandaarden in felle kleuren. Laat al je uitrusting er als nieuw uitzien en in goede staat met goed onderhoud en vervanging van versleten of gebroken springuitrusting.

Arenabenodigdheden voor paarden kunnen lessen en training leuker maken voor studenten en paarden.

Geef wat kleur aan je trainingsring met de beschikbare trainingsuitrusting van Horze. Het sterke PVC plastic in felle kleuren is ideaal voor achter de stallen, en is lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden en te verplaatsen. De kleurrijke springblokken zijn perfect in hoogte verstelbaar, en bieden extra uitdagingen voor ruiters. Combineer deze blokken met eenvoudige PVC stokken te vinden in iedere doe-het-zelfzaak voor een springconcours. Doe er staanders bij, en je hunter parcours is klaar voor gebruik.