FLASH SALE! Bespaar 8% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Neusriemen

Neusriemen kaderen het gezicht van je paard en bieden controle en steun bij elke discipline. Kaptoom neusriemen zijn beschikbaar in diverse lederen materialen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
28 items

Een goed zittende hoge neusriem past mooi bij het hoofd van je paard en biedt zachte druk en controle.

Neusriemen voor diverse disciplines variëren van traditionele hoge neusriem tot een speciaal design voor training of show. Elegante gestikte details of een gladde, klassieke afwerking op een verhoogde of platte neusriem geven het hoofd van je paard een mooie omlijsting. Gecombineerde neusriemen stimuleren de paardenmond om dicht te blijven en verminderen de kans dat de tong over het bit komt. Deze veelzijdige neusriemen zijn ideaal voor dressuur, maar zijn ook vaak te vinden bij springers en eventing paarden. Een lage neusriem werkt vergelijkbaar als de gecombineerde neusriem, maar heeft maar één band en heeft geen extra band bij het midden van de neus zoals de gecombineerde neusriem.

Neusriemen voor alle disciplines en wensen zijn beschikbaar bij Horze.

Voor eventing, crosscountry en springen hebben veel ruiters de voorkeur voor de Mexicaanse neusriem. Zachte druk op het midden van de neus is verzacht met een zachte vulling terwijl de druk van de neusriem op de kaak controle en stabiliteit biedt. Brede gevoerde leren neusriemen zijn ideaal voor dressuur en stang&trens hoofdstellen. Een gladde, platte brede neusriem is gebruikelijk bij hunting. Geeft extra glinstering met een glitter neusriem voor extra plezier, en kies uit kleurrijke kristallen of klassieke metalen kralen. Doe voor de veiligheid bij paardrijden in de avond een reflecterende hoes om de neusriem van je paard voor betere zichtbaarheid voor tegemoetkomend verkeer. Wat je voorkeur ook heeft, Horze heeft een neusriem voor jou.