Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Oliën & Balsems

Paardenolie behandelt huidproblemen en geeft je paard een zoet ruikende vacht. Paardenbalsem kunnen verlichting en comfort bieden aan gevoelige plekken, zonder irritatie.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
4 items

Oliën voor paarden kunnen irritatie door insecten wegnemen.

Het kiezen van de juiste paardenolie om problemen met zon, insecten en andere irritaties te behandelen is van essentieel belang voor het behoud van comfort. Oliën zijn ontworpen om jeuk te verlichten, en helpen paarden genezen van pijnlijke insectenbeten en andere irritaties. Het aanbrengen van deze olie op geïrriteerde plekken of plekken met haarverlies kan de genezingstijd versnellen, en de gevoelige huid van het paard rust geven. Balsem om jeuk te verlichten kan de genezingstijd verkorten omdat ze de natuurlijk drang van het paard om de pijnlijk plek te krabben verminderen.

Paardenbalsems handhaven de natuurlijke oliën en balans in vacht en huid, en bevorderen gezonde genezing.

Het herstellen van de balans van de wortels van de paardenvacht en het verbeteren van gezonde huid kan de effecten van wrijven, dat tot haarverlies leidt, verminderen. Rustgevende lotion kan comfort geven aan het paard, en zijn huid in goede biologische balans terugbrengen. Het toevoegen van spray of lotion balsem aan zijn verzorging kan irritatie voorkomen, wonden of ruwe plekken door haarverlies en droogte genezen.