Paardrij ondergoed

Paardrij ondergoed

9 items
Back on Track Lang ondergoed PP, dames

Back on Track Lang ondergoed PP, dames

€ 59,99
(8)
Back on Track Lang ondergoed, dames
Adviesprijs -17%

Back on Track Lang ondergoed, dames

€ 49,99
Adviesprijs: € 59,99
(3)
Mountain Horse Adore Technische Top

Mountain Horse Adore Technische Top

€ 39,00
B Vertigo Roxie Wolmix Onderbroek, dames
Adviesprijs -60%

B Vertigo Roxie Wolmix Onderbroek, dames

€ 19,99
Adviesprijs: € 49,99
(2)
B Vertigo Roxie Wolmix Onderhemd, dames B Vertigo Roxie Wolmix Onderhemd, dames
Adviesprijs -55%

B Vertigo Roxie Wolmix Onderhemd, dames

€ 24,99
Adviesprijs: € 54,99
(3)
Back on Track Boxershort, dames

Back on Track Boxershort, dames

€ 36,99
(4)
Mountain Horse Adore Bra Tank Top Mountain Horse Adore Bra Tank Top

Mountain Horse Adore Bra Tank Top

€ 49,00
Direct leverbaar
Horze Bamboo ondergoed set, dames Horze Bamboo ondergoed set, dames
Adviesprijs -25%

Horze Bamboo ondergoed set, dames

€ 44,99
Adviesprijs: € 59,99
Direct leverbaar
Karlslund Flói Bamboo legging Karlslund Flói Bamboo legging

Karlslund Flói Bamboo legging

€ 54,99

Koop Paardrij ondergoed op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Paardrijondergoed - voor optimaal comfort 

Een sportbeha is een voor de hand liggende keuze voor paardrijden, maar paardrijondergoed is ook zeker het overwegen waard. Het verkeerde ondergoed kan erg oncomfortabel zitten, omhoog kruipensnijden of schuren. Vooral tijdens lange ritten of intensieve trainingen kan dit erg vervelend zijn en zelfs voor wondjes of schuurplekken zorgen. Paardrijondergoed is gemaakt uit zeer goed ademend materiaal. Je ondergoed is de kledinglaag welke rechtstreeks in aanraking komt met je huid en kan dus een grote invloed hebben op je comfort tijdens het paardrijden. Daarom vind je bij Horze een ruime keuze aan paardrijondergoed.

Paardrijondergoed in verschillende stijlen

Naast verschillende pasvormen, modellen en stoffen hebben we een keuze aan paardrijondergoed voor elk seizoen. Speciaal thermisch rijondergoed met lange pijpen houdt je warm in de winter en kan worden gedragen onder je paardrijbroek. Thermo paardrijondergoed met lange mouwen kan je dragen onder je bovenkleding en zal je heerlijk warm houden tijdens het paardrijden en al je werkzaamheden in en om de stal. Je shopt je favoriete paardrijondergoed van Derriere Equestrian, Back on Track of B Vertigo.

Het is belangrijk dat je paardrijondergoed goed past en je bewegingen niet belemmerd. Gewoon ondergoed kan dikke naden op vervelende plekken hebben waardoor ze schuren, snijden en oncomfortabel zitten. Ze kunnen zelfs wondjes en schuurplekken veroorzaken. Speciaal paardrijondergoed is naadloos of heeft aangepaste naden en kruipt niet omhoog. Het is gemaakt uit zeer goed ademend materiaal. Hierdoor is het super comfortabel en erg prettig om te dragen tijdens het paardrijden. Sommige modellen hebben een verstevigd kruis. Het kan dus zeker een aanrader zijn om speciaal paardrijondergoed te dragen tijdens het paardrijden in plaats van je gewone ondergoed. Een goede sportbeha geeft je de juiste ondersteuning en een optimaal comfort en is dus ook een verstandige keuze.

Het juiste paardrijondergoed kan het rijden een stuk comfortabeler maken. Voor de winter is er speciaal thermo ondergoed. Broeken met lange pijpen en shirts met lange mouwen voegen een prettige laag warmte toe. Je kan ze gewoon onder je paardrijkleding dragen. Thermisch ondergoed is gemaakt van een mix van polyester met elastan of van bamboevezels met elastan. De bamboeversie is duidelijk milieuvriendelijker. Bamboevezels zijn super comfortabel om te dragen; ze zijn zacht, ademend en antibacterieel. De synthetische vezelmix is vaak verrijkt met zilverionen waardoor ze ook antibacterieel zijn. Zilverionen zijn echter niet voor iedereen geschikt. Je kan het meeste thermische paardrijondergoed gewoon in de wasmachine wassen. Check wel altijd even het label of er geen speciale wasvoorschriften gelden voor jouw specifieke paardrijondergoed. Gebruik sowieso nooit wasverzachter. De meeste modellen zijn niet om in de droogtrommel te drogen.