Bespaar 10% op alle producten voor paarden van Horze en B Vertigo*
Bespaar nu

Ontklitters

Ontklitter voor paarden laat je manen en staart verzorgen zonder haren eruit te trekken, en helpt klitten verdwijnen met weinig moeite. Paarden manenontklitter laat de lange manen vrij golven.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
12 items

Anti-klit voor paarden voorkomt schade bij manen en staart als gevolg van breuk.

Het gebruik van ontklitters bij de verzorging van je paard kan schade als gevolg van te veel borstelen voorkomen, en houdt de manen en staart van je paard vrij van breuk en uitdunnen. Een ontklitter is ook ontworpen om wrijving uit te schakelen, zodat het gevoelige haar niet beschadigd. Het glanseffect van reguliere paardenontklitter zorgt voor luxueus zacht stromende manen en staart. Te veel poetsen kan de gevoelige staart van het paard beschadigen, maar het gebruik van een spray op ontklitter kan zorgen voor een gladde staart met zeer weinig borstelen en slechts licht kammen met de vingers.

Anti-klit voor manen van paard houdt de manen prachtig zacht en glad.

Anti-klit spray voor manen houdt het haar glanzend en glad, een geeft een ongrijpbare glanzende coating aan de manen om er zacht uit te zien en te voelen. Hoewel ontklitters voor manen en staart het haar te glibberig kunnen maken om vast te houden tijdens vlechten, kunnen ze glans geven en het haar en het glad maken. Zorg ervoor om geen manen en staart ontklitter aan te brengen onder het zadel, omdat het ertoe kan leiden dat het zadel wegglijdt. Met regelmatig gebruik na bad of als onderdeel van je dagelijkse verzorging kunnen manen en staart ontklitters tijd besparen en voordeel opleveren voor je paard, omdat je niet worstelt met knopen en klitten. Het dagelijks sprayen van manen en staart houdt de vacht van je paard glanzend.