Bestel nu boven de €60,- en krijgt 10% korting op alle jassen*
Ontvang de code

Earplugs w/ cord

Artikelnr.: 12701

€ 15,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Earplugs w/ cord
Beschrijving

Beschrijving

Earplugs w/ cord


Technische omschrijving:


Earplugs w/ cord.


Gemiddelde beoordeling
2.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Slechte haken
0 Likes

Voldoende geluiddemping. . De "metalen haak" die aan de hoofdlaag moet worden bevestigd, is iets te moeilijk om te openen. bovendien is het gedeelte dat te breed tegen de snaar zit, waardoor de gesp gemakkelijk valt (ik heb er twee verloren) Zoals je op de afbeelding kunt zien, hangt de linker haak in "de grote lus in plaats van aangepast te zijn aan de kleine lus die Hierdoor kan de haak tijdens het hanteren gemakkelijk van de draad worden losgemaakt.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.