FLITS SALE! Bespaar 10% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Ophangrekken

Tuighaken en tuigrekken houden je tuigruimte netjes en op orde om je kostbare tuig en andere uitrusting op te bergen. Hang halsters en halstertouwen en houdt rommel weg.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
32 items

Tuighaken houden je hoofdstellen netjes georganiseerd.

Voorzie je tuigkamer van een aantal goed ontworpen haken, om je hoofdstellen netjes op te hangen. Tuighaken zijn ontworpen om het kopstuk van het hoofdstuk in goede vorm te houden, en voorkomt dat teugels en martingalen in de knoop raken. Gebruik geen spijkers of andere haken die niet speciaal voor de ronding in het hoofdstel ontworpen zijn. Deze haken zien er netjes en strak uit langs de wanden van je tuigkamer. Hang haken voor halsters en touwen bij de boxen voor snelle toegang. Zadelrekken zijn op de juiste manier gevormd voor de perfecte steun tijdens het opbergen van je zadel tussen het paardrijden door. Laat je tuig nooit op de grond liggen; de eenvoudig te monteren rekken bieden opslagruimte en ondersteuning, en zien er klassiek en netjes uit langs de tuigkamerwand.

Tuigrekken bergen je meest waardevolle uitrusting veilig op, en houden het dure leder van de grond.

Het gebruik van een schoonmaakhaak kan het dagelijks schoonmaken gemakkelijk maken, als het hoofdstel en andere onderdelen gemakkelijk opgehangen kunnen worden voor correct onderhoud. Dekenhouders zijn ideaal om dekens weg te bergen als ze niet in gebruik zijn. Dekenhangers zijn ideaal om aan de buitenkant van een box te bevestigen als je onderweg bent, en zijn op te hangen aan een enkele haak. Houdt alles geordend onderweg, zodat je niet het overzicht kwijtraakt, voor een plezierige wedstrijddag.