Ophangrekken

Ophangrekken

9 items
Hoofdstelhanger
Adviesprijs -40%

Horze

Hoofdstelhanger

€ 3,59
Adviesprijs: € 5,99
(15)
3-delig opklapbaar dekenrek
Adviesprijs -8%

Horze

3-delig opklapbaar dekenrek

€ 22,99
Adviesprijs: € 24,99
(1)
Emmerhouder aan muurplaat
Adviesprijs -13%

Horze

Emmerhouder aan muurplaat

€ 6,99
Adviesprijs: € 7,99
(2)
Ring aan muurplaat
Adviesprijs -30%

Horze

Ring aan muurplaat

€ 3,49
Adviesprijs: € 4,99
(5)
Tuigrek verplaatsbaar
Adviesprijs -13%

Horze

Tuigrek verplaatsbaar

€ 12,99
Adviesprijs: € 14,99
(5)
3-delig opklapbaar dekenrek, roze of zilver
Adviesprijs -8%

Horze

3-delig opklapbaar dekenrek, roze of zilver

€ 22,99
Adviesprijs: € 24,99
(8)
Ring met schroef
Adviesprijs -30%

Horze

Ring met schroef

€ 3,49
Adviesprijs: € 4,99
Direct leverbaar
Horze Emmerhaak verplaatsbaar
Adviesprijs -11%

Horze

Emmerhaak verplaatsbaar

€ 7,99
Adviesprijs: € 8,99
(6)
Sprengel zadelrek, zwenkt naar beide kanten

Sprenger

Sprengel zadelrek, zwenkt naar beide kanten

€ 41,60
Direct leverbaar

Koop Ophangrekken op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Zadelsteunen en hoofdstelhangers - voor een opgeruimde zadelkamer

Zorg dat je je zadel, hoofdstel, tuigage en andere paardenspullen goed kan opbergen en richt je zadelkamer in met de zadelsteunen, hoofdstelhangers, dekenrekken en andere handige opbergers van Horze. Hoofdstelhangers zijn ontworpen om de juiste vorm te behouden van het kopstuk van je hoofdstel en voorkomen dat je teugels in de war raken. Gebruik geen spijkers of andere haken die niet speciaal voor hoofdstellen zijn ontworpen. Deze zien er misschien netjes uit in de zadelkamer, maar kunnen lelijke deuken en vervelende vouwen in je hoofdstel veroorzaken. Het is handig om een hoofdstelhanger aan de stal van je paard te bevestigen om je halster en halstertouw aan te hangen, zodat je er altijd snel en makkelijk bij kan. Zo heb je ook altijd een halster voor handen in het geval van nood. Zadelsteunen zijn er in verschillende modellen en met meerdere eigenschappen zodat je altijd en overal je zadel netjes kan opbergen. Een afsluitbare zadelsteun voorkomt dat je kostbare zadel kan worden gestolen. Een zadelkruier (ook wel zadelkar of zadelcaddy genoemd) is ideaal om je zadel, hoofdstel, poetsspullen en beenbescherming in één keer van de zadelkamer naar de poestplaats te rijden. Een zadelsteun welke je over de staldeur of trailerdeur kan haken kan je gebruiken tijdens bijvoorbeeld het poetsen, zo hoef je je zadel tenminste niet op de grond te leggen. Het goed opbergen van je spullen zorgt ervoor dat ze niet beschadigen en je er langer plezier van kan hebben; de eenvoudig te monteren zadelsteunen en hoofdstelhangers van Horze zorgen ervoor dat je het gemakkelijk, veilig en goed kan opbergen en zien er daarnaast ook netjes uit.

Dekenrekken - voor het netjes opbergen van paardendekens

Een schoonmaakhaak kan het dagelijks schoonmaken van je bit, hoofdstel, hulpteugels en andere paardenspullen gemakkelijk maken. Dekenrekken zijn ideaal om paardendekens over op te bergen als ze niet in gebruik zijn. Dekenrekken kunnen worden gebruikt in de zadelkamer, maar zijn helemaal ideaal om aan de buitenkant van de stal te bevestigen zodat je altijd je dekens bij de hand hebt om ze snel en makkelijk te kunnen wisselen of je deken overheen te hangen tijdens het rijden. Horze heeft ook dekenrekken in het assortiment welke je aan een enkel haakje kan hangen zodat je ze makkelijk mee kan nemen op bijvoorbeeld een wedstrijd.

Shop je zadelsteunen, hoofdstelhangers, dekenrekken en andere handige opbergers uit ons eigen Horze assortiment of kies er eentje van Sprenger of Grooming Deluxe.