25% korting op een product naar keuze! Gebruik de code: HZ25OFF

×

Outdoor Dekens 50-250g

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Merk
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Uitrijdekens zijn perfect voor paarden die van een gezonde outdoor lifestijl houden. Uitrijdekens zijn er van lichte dekens om de regen buiten te houden tot zware winterdekens die bechermen tegen wind, sneeuw en extreme kou.

146 items

Uitrijdekens zijn de sleutel om de gezondheid van je paard te waarborgen tijdens de guurste winterdagen.

Een gezond paard moet zoveel mogelijk buiten zijn en frisse lucht krijgen als mogelijk. Paarden zijn niet bedoeld om dag en nacht in de box te laten staan. Veel paardeneigenaren zijn verdeeld tussen het warmhouden van hun paard en het bieden van veel inspanning. Als je paard de juiste kleding draagt geniet hij van zijn tijd buiten, en jij kunt ontspannen in de wetenschap dat hij beschermd is tegen de weersomstandigheden. Met uitzondering van gevaarlijk of extreem weer is dagelijks buiten zijn aan te bevelen om de fysieke en mentale gezondheid van je paard te handhaven. Als de temperatuur zakt kun je een extra deken opdoen om hem warm te houden zodat hij geniet van zijn tijd in de wei. Het aanbod van uitrijdekens van Horze gaat van lichtgewicht met een dunne voering tot onze extra zware extreme uitrijdekens voor vriestemperaturen en gure wind. Paarden beschermen zichzelf op natuurlijke wijze tegen de weersomstandigheden, en met het dragen van de juiste uitrijdeken heeft je paard extra comfort. Hoogwaardige dekens zijn gemaakt met sterk stiksel, duurzame waterdichte stof, stevig beslag en een extra staartflap en hals bescherming.

Uitrijdekens zijn de perfecte overgang van het einde van de winter naar de lente als een zware deken te veel is.

Kies een lichtgewicht uitrijdeken om de kou weg te houden tijdens koude lente- of naherfstdagen. Als een paard oververhit raakt onder een zware uitrijdeken, loopt hij het risico veel te zweten en verkouden te worden. Als hij zich onprettig voelt wegen de voordelen van de deken niet op tegen de kans op ziekte of blessures. Door een lichte uitrijdeken te kiezen bij veranderende temperatuur blijft de beschermende laag aanwezig zonder overtollige warmte van de zware uitrijdeken. Horze biedt veel gewichten uitrijdekens met of zonder fleece voering.

Lees meer