Black Week - Bespaar tot wel 50%!
Bespaar nu
Paard

Paard

Paardrij uitrusting van zadels tot hoofdstellen wordt aangeboden van hoogwaardig vakmanschap voor elke discipline. Paardrij uitrusting wordt aanboden in bij elkaar passende artikelen, van halsters tot beenbeschermers.
2710 items

Paardenuitrusting voor elke discipline is verkrijgbaar in de uitgebreide collectie van Horze.

Kies een mooi nieuw hoofdstel met onberispelijke details en stiksel om elegantie te geven aan je prestaties. De prachtige premium kwaliteit leder en vakmanschap van Horze is gemaakt voor langdurige gebruik, en ziet er oogverblindend uit. Martingalen, slofteugels en andere bevestigingen zijn afgestemd om te matchen met hoofdstellen van de Horze collectie. Teugels van leder, rubber of webbing kunnen worden gematcht en omgewisseld. Bitten van Horze hebben uitstekende kwaliteit, zijn beschikbaar voor elke discipline en zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Singels zijn verkrijgbaar in webbing, fleece en leder voor eenvoudig veelzijdig paardrijden of om te matchen met je dressuurzadel en je paard goed te passen. Horze zadels zijn een voordelige optie voor de beginnende ruiter of als extra optie voor studenten of kostgangers. Het eenvoudige veelzijdigheid design van de betaalbare Horze zadels heeft de kwaliteit van een high end zadel tegen een onverslaanbare prijs. Vervang stijgbeugels en leder met allerlei opties tegen een voordelige prijs.

Paardenuitrusting is beschikbaar voor al je behoeften met de kwaliteit die je van Horze kunt verwachten.

Halsters, dekens en meer van de Horze collectie zijn vervaardigd van exceptionele materialen, en zijn verkrijgbaar tegen fantastische prijzen om je tuigkamer compleet te maken. Dekens voor ieder seizoen, van de vroege lente tot hartje winter om te beschermen tegen de kou, regen of insecten, en zijn er in kleuren, maten en modellen voor alle wensen. Halsters hebben leuke kleuren en patronen om te matchen met de dekens, zadeldekjes, halzen of beenbeschermers. Kies reflecterende uitrusting voor de veiligheid, en blijf zichtbaar om 's avonds toch ontspannen te kunnen paardrijden. Horze heeft alle tuig en uitrusting om het paardrijden leuk en modieus te houden.