Black Weekend - Bespaar tot wel 70%!
Bespaar nu
Reflectie Paard

Reflectie Paard

Reflecterende paardrij uitrusting is essentieel voor paardrijden in de avonden, en is ontworpen om je veilig zichtbaar te maken. Reflecterend paardrij utrusting heeft reflecterende materialen, die in het donker te zien zijn.
22 items

Reflecterende uitrusting voor paarden houden jou en je paard zichtbaar tijdens paard rijden met schaars licht.

Het aandoen van een paar eenvoudige springschoenen tijdens je tocht langs de weg kan levens redden. Reflecterende materialen kunnen het verschil maken tussen een veilige rit of een ongeluk. Een tuig met reflecterende materialen kan optimale zichtbaarheid bieden als autokoplampen op je schijnen, zodat je zichtbaar bent en autobestuurders waarschuwen om jou voorzichtig te passeren. Als fel geel en oranje niet jouw stijl is, probeer dan de alternatieven met donkere stoffen, die er overdag zwart uit zien, maar als ze in het donker worden beschenen, de stralen weerkaatsen en oplichten.

Reflecterende uitrusting voor paarden is ideaal om 's avonds zichtbaar te blijven.

Je paard veilig houden tijdens ritten op de weg is van essentieel belang, en producten aanschaffen die zorgen voor optimale zichtbaarheid is verstandig. De opties van Horze voor veilig paardrijden in de avond bevat lendedekens met felgekleurde stof en reflecterende tape. Deze artikelen dragen bij aan je plezier in paardrijden, omdat je je kunt focussen op je paard en je niet druk hoeft te maken of je gezien wordt. Een staartriem met LED lampjes trekken de aandacht van een bestuurder als deze 4 lichtjes blinken, om de zichtbaarheid op de weg nog meer te verhogen.

Koop Reflectie Paard op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Reflectie Paard nu via horze.nl!