15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Borstels

Paardenborstels in kleuren zijn beschikbaar met zachte borstelharen voor een glanzende vacht, of stugge borstelharen voor het weghalen van modder en vuil. Rosborstels zijn zeer geschikt voor massage.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
108 items

Paardenborstels maken de dagelijkse verzorging leuk en gemakkelijk.

Poetsgereedschappen zoals harde borstels, zachte borstels, gezichtsborstels en roskammen zijn een essentieel deel van dagelijkse paardenverzorging. Horze heeft een ruime keuze aan kleurrijke, praktische borstels voor elke maat en wens. Kies zachte borstels voor het onderhoud van een glanzende vacht. Een harde borstel verwijdert aangekoekte modder en vuil met gemak. Maak haar en vuil los met een roskam en geef een zachte massage die je paard zal waarderen.

Rosborstels zijn uitermate geschikt voor diepe reiniging en paardenmassage.

Maak vuil los van de vacht van je paard en geef een massage om de bloedsomloop te verhogen, en laat de natuurlijke oliën van zijn vacht vrij. Een goede diepe kam laat je paard ontspannen en verwijdert modder en stimuleert de rui. Vervolg met een zweetmes of een stevige harde borstel om meer stof en vuil los te maken. Een zachte borstel maakt vervolgens de huid glad en geeft glans terwijl het haar plat blijft liggen en slank aandoet. Dagelijkse verzorging is een must voor het gezonde blije paard, en Horze heeft de gereedschappen die deze klus leuk en plezierig maken.