15% korting op alle paardenproducten *
Gebruik de code: LOVE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Veelzijdigheidszadels

Engelse zadels zijn er in vveel vormen en ontwerpen, en de veelzijdigheids stijl is ideaal voor recreatief paardrijden of allround gebruik.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
3 items

Engelse zadels zijn ideaal voor veelzijdigheid paardrijden.

Een Engels veelzijdigheidszadel is een perfecte basis voor elke ruiter, en de meeste kunnen ook worden gebruikt voor de lagere niveaus van dressuur en de meeste springdisciplines. Een solide Engels veelzijdigheidszadel is vervaardigd van hoogwaardig leder of synthetische materialen, en biedt genoeg steun en comfort voor recreatieve of beginnende ruiters. Engelse veelzijdigheidszadels zijn perfecte voor een ontspannen rit of crosscountry of om te springen. Beginnende dressuurruiters kunnen ook een veelzijdigheidszadel gebruik bij lessen en show, en hebben de veiligheid van een vakkundig vervaardigd zadel met knie- en zitsteun. Lederen en synthetische zadels gaan bij zorgvuldig onderhoud generaties mee. Horze zadels zijn ontworpen om de meeste paarden en pony's te passen, en bieden veel waar voor hun geld voor ruiters van alle niveaus.

Paardenzadels voor Engelse paardrijdisciplines zijn handig voor de meeste recreatieve ruiters.

Een Engels veelzijdigheidszadel is de beste keuze voor de ruiter die geïnteresseerd is in veel disciplines, en nog niet klaar is om te kiezen tussen een dressuurzadel of een springzadel. Veelzijdigheidszadels zijn ontworpen met aangename kniewrongen voor steun, en hebben een iets diepere zit dan een traditioneel close contact springzadel. Hoewel niet zo diep als een klassiek dressuurzadel, het zitvlak van het veelzijdigheidszadel biedt veiligheid en steun, en is aangenaam voor de meeste ruiters. Vind het juiste veelzijdigheidszadel voor jouw wensen bij Horze, en geniet van alle manieren van paardrijden, van dressuur tot crosscountry, en van springen tot hunting.