Black Week - Bespaar tot wel 50%!
Bespaar nu
Paardendekens

Paardendekens

Paardendekens bieden een beschermende laag tegen het weer, zoals kou, regen, zon of ongedierte. Dekens voor paarden maken je paard blij in alle weersomstandigheden.
524 items

Paardendekens beschermen tegen slecht weer, zon en insecten.

Kleed je paard voor het seizoen met hoge kwaliteit Horze kleding. Uitrijdekens zijn ideaal voor wind, regen, kou en sneeuw, en kunnen worden gewisseld van lichtgewicht naar zwaargewicht stijlen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een lichte deken met waterdichte bescherming zijn ideaal voor lentebuien. Een zware uitrijdeken met hoge hals is perfect om een vervelende sneeuwstorm te doorstaan. Dekens van gaas stof zijn ideaal voor bescherming tegen de zon en insecten, zodat je paard in alle rust kan grazen. Houdt zijn vacht glanzend en fris met een UV beschermende deken in de hete zomerzon. Vliegendekens zijn perfect om vervelende, bijtende insecten weg te houden van je paard in de wei.

Warm indoor comfort voor paarden vindt je in een zachte, duurzame staldeken of elegante showdeken.

Als je paard in de stal is, is een zachte gestikte deken de ideale keuze voor warme paardenkleding. Zware gestikte dekens met optionele hoge hals zijn zeer geschikt voor koude winternachten. Wissel naar een lichter gevulde zachte staldeken voor een extra laag warmte en ter bescherming tegen tocht. Zweetdekens en showdekens bieden warmte en vochtafvoerende werking na het paardrijden en zouden in geen tuigkamer mogen ontbreken. Kies je lichtgewicht reisdeken of transportdeken om de aankomst in stijl van je paard bij zijn volgende wedstrijd te garanderen. Lendedekens zijn een fijngevoelige keuze om op te warmen of om de rug van je paard te beschermen tijdens koude wintertochten. Wat je ook nodig hebt, Horze heeft alles wat je paard maar nodig heeft aan dekens of kleding.

Koop Paardendekens op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Paardendekens nu via horze.nl!