FLITS SALE! Bespaar 10% op je complete bestelling *
Gebruik de code: FLASHSALE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Paardensnoep

Paardentraktaties zijn er in allerlei heerlijke smaken om je favoriete paard te laten weten dat hij gewaardeerd wordt. Paardensnacks zijn goede trainingsmiddelen of speciale beloningen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
18 items

Paardentraktaties zijn de perfecte beloning voor een goed uitgevoerde taak.

Bied een smakelijke paardentraktatie aan je paard na een goede rit, of als een traktatie en beloning voor goed gedrag. Bewaar smakelijke paardentraktaties in je tuigkist om je paard liefde en waardering te geven. Wortels zijn een mooie, frisse traktatie, maar kunnen gaan schimmelen of zacht worden. Paardentraktaties zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en blijven fris als ze op de goede manier worden bewaard. Smakelijke varianten zoals appel, wortel of melasse bieden een speciale snack voor je vierbenige vriend.

Paardensnacks kunnen worden gebruikt bij training, en zijn eenvoudig op te bergen.

Paardensnacks zijn ideaal voor training, en zijn er in smaken en maten om bij de hand te houden voor een directe beloning. Het belonen van goed gedrag met een kleine traktaties versterkt oefening, en is een positief trainingsgereedschap. Let erop dat je traktaties en paardensnacks met mate gebruikt, om te voorkomen dat je paard verwend raakt. Paardensnacks zijn er in smaken als appel, wortel, kaneel, mint en zelfs aardbei. Veel van onze snacks zijn gemaakt van volledig natuurlijke en biologische ingrediënten, zodat je er gerust op kunt zijn dat je je paard alleen het beste voedert.