Bespaar 20% op je hele bestelling - Alleen vandaag op First Love Day *
Gebruik de code: FIRSTLOVE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Paardrijcaps

Paardrijcaps moeten goed zitten en zijn ontworpen voor comfort en veiligheid bij een val. Slimme ruiters dragen altijd een paardrijcap tijdens het paardrijden voor optimale bescherming.

Jouw filters:
81 items

Paardrijcaps zijn vereist bij de meeste georganiseerde paardensporten, en Horze heeft de perfecte pasvorm en stijl voor jouw wensen.

Paardrijcaps zijn speciaal ontworpen om het hoofd van de ruiter te beschermen bij een val. Gezond verstand vertelt dat een ruiter iedere keer dat ze in het zadel zitten een helm moeten dragen. De show en wedstrijdwereld vereist goedgekeurde caps voor elke ruiter tijdens wedstrijden, en Horze heeft variaties die goedgekeurd zijn en gemoedsrust geven, en beschermen tegen blessures. Paardrijcaps moeten lichtgewicht en comfortabel zijn, en Horze caps zijn ontworpen voor maximale ventilatie met de hele dag aangenaam comfort.

Paardrijcaps zijn een essentieel onderdeel van ieders uitrusting.

Paardrijcaps zijn speciaal ontworpen om de impact van een val van een paard te breken, en zijn in tegenstelling tot fietsenhelmen ontworpen om te beschermen tegen puin evenals de klap, om de ruiter te beschermen tegen de vele gevaren van het paardrijden. Paardencaps kunnen beschermen tijdens paardrijden op het platteland als een tak te dicht bij het pad is. Kleppen op paardencaps beschermen de ogen tegen de zon en regen, en dragen bij aan een klassieke uitstraling. Doe een kleurrijke hoes om je traditionele zwarte paardrijcap voor een persoonlijk uiterlijk, die past bij de rest van je Horze uitrusting. Wees veilig op je volgende rit met een gecertificeerde, goedgekeurde paardrijcap en geniet met een gerust hart van je rit.