15% korting op rijschoolartikelen van Horze
Bespaar nu

Paardrijhandschoenen voor kinderen

Rijhandschoenen voor kinderen beschermen kleine handen tegen het weer en bieden extra grip op de teugels. Rijhandschoenen voor kinderen zijn beschikbaar in maten voor alle leeftijden.
Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
20 items

Paardrijhandschoenen voor kinderen hebben precies de goede afmetingen voor kleine handjes.

Bescherm kleine handen met Horze paardrijhandschoenen voor kinderen. Goede grip en comfortabele pasvorm voorkomen dat de teugels wegglijden. Je jonge ruiter kan stevig vast blijven houden als die listige pony plotseling hapt naar wat gras, of aangeeft naar huis te willen. Kies een stof met noppen grip, synthetisch leder of echt leder voor de juiste maat en gevoel. Zorg er voor dat je altijd meerdere paren hebt in een paar kleuren en maten zodat je geen problemen krijgt als je een paar verliest of eruit gegroeid bent.

Bescherm blote handen tegen de kou en slijtage met paardrijhandschoenen voor kinderen.

Horze heeft warme winterhandschoenen om kleine handen de hele winter blij mee te maken. Kies casual paardrijhandschoenen of warmere handschoenen voor in de stal. Vingers blijven comfortabel warm tijdens ritten in de kou door het dragen van deze functionele en modieuze handschoenen. Koop een paar voor erbij dat matcht met een warme winterjas, en je kleine ruiter blijft zelfs paardengek als ze niet in het zadel kan zitten.