« Terug / Ruiter / Kinder paardrijkleding / Paardrijhandschoenen voor kinderen

Roeckl Roeck-Grip Junior Paardrijhandschoenen

€ 29,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Beste Prijs
Beste Prijs
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Black
Black Roeck-Grip Junior Paardrijhandschoenen
Cream light yellow Roeck-Grip Junior Paardrijhandschoenen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een kleinere versie van het origineel: de ROECK-GRIP JUNIOR ontwikkeld door ROECKL is de onmiskenbare handschoen voor kinderen die houden van paardrijden. En zo tastbaar. Zoals vaak het geval is, zijn de details de beslissende factoren, en in het bijzonder de materiaalkeuze.Nu ook beschikbaar in marineblauwe kleur. ROECK-GRIP® is extreem ademend, elastisch en soepel. Samengevat: het past de kinderhanden als een tweede huid. Tegelijkertijd biedt het een uitstekende grip en tactiliteit die nodig is voor het hanteren van de teugels. De handschoenmakers uit München hebben zich ook gericht op de kwaliteit: de individuele onderdelen van de handschoen zijn zorgvuldig met de hand aan elkaar vastgenaaid. Maximum zoom afwijking van één millimeter is slechts een tastbare kwaliteitseis, want comfort kan niet worden gemeten.Het zijn de uitsneden en proporties die het verschil maken. Dit is waar ROECKL profiteert van meer dan 175 jaar ervaring in de kunst van het handschoenen maken. Gemakkelijk: de ROECK-GRIP JUNIOR is geschikt voor de wasmachine op 30° Celsius. De karakteristieke lus met stijlvol hand logo zet de handschoen veilig vast om de pols.

Technische omschrijving:

Rug van de handschoen: ROECK-GRIP®.Handpalm: ROECK-GRIP®.Kenmerken: polsband met eenvoudige sluiting, touchscreen compatibel.

Artikelnr.: 304565

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: