« Terug / Ruiter / Kinder paardrijkleding / Paardrijhandschoenen voor kinderen

Roeckl Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen

€ 34,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Black
Black Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen
DB/AB Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen
Dark Brown Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het origineel in een kleine maat: de ROECK-GRIP JUNIOR WINTER van ROECKL is de onmiskenbare handschoen voor kinderen die houden van paardrijden - nu ook beschikbaar in mokka. ROECK-GRIP® is zeer ademend, soepel en elastisch. In het kort: het past zich aan naar de kinderhanden als een tweede huid en biedt tegelijkertijd extreem goede grip. ROECK-GRIP® is toegevoegd aan het winter model en samengesmolten met de warme en zachte Micro Bemberg voering, die is gelamineerd op het hele oppervlak van de buitenlaag. Dit voorkomt dat het tweelaags materiaal gaat draaien, voor een uitstekende grip en tactiliteit om de teugels te hanteren. De handschoenmakers uit München hebben zich ook gericht op de kwaliteit: de individuele onderdelen van de handschoen zijn zorgvuldig met de hand aan elkaar vastgenaaid. Maximum zoom afwijking van één millimeter is slechts een tastbare kwaliteitseis, want comfort kan niet worden gemeten. Het zijn de uitsneden en proporties die het verschil maken. Dit is waar ROECKL profiteert van meer dan 175 jaar ervaring in de kunst van het handschoenen maken. Gemakkelijk: de ROECK-GRIP JUNIOR WINTER is geschikt voor de wasmachine op 30° Celsius. De karakteristieke lus met stijlvol hand logo zet de handschoen veilig vast om de pols.

Technische omschrijving:

Rug: ROECK-GRIP® gelamineerd met Micro Bemberg.Palm: ROECK-GRIP® gelamineerd met Micro Bemberg.Attributen: polsband met CARELESS CLOSURE.

Artikelnr.: 31640

Lees recensies:

Kleur: