Bespaar 18% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord

Paardrijlaarzen

Hoge laarzen zijn een Engelse paardrijtraditie en bevatten veld- en dressuurstijlen. Kniehoge laarzen zijn beschikbaar in leder, rubber of synthetisch om aan elke wens tegemoet te komen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Kenmerken
Kenmerken Wis alle
Doelgroep
Doelgroep Wis alle
Jouw filters:
51 items

Hoge rijlaarzen van Horze zijn verkrijgbaar in veel prachtige variaties.

Een paar prachtige rijlaarzen met veters zijn de perfecte toevoeging voor elke tuigkamer. Draag deze traditionele, klassiek vormgegeven rijlaarzen voor wedstrijd of training, en voel je veilig en stabiel in het zadel. Horze rijlaarzen hebben voorgestrikte veters en rits aan achterkant voor de perfecte pasvorm en de aantrekkelijkste uitstraling. Als dressuur of dressuurlaarzen jouw voorkeur geniet bieden we elegante, eenvoudige hoge rijlaarzen met eveneens een rits achter. Deze eenvoudige, klassieke laarzen geniet de voorkeur van velen voor dressuur of hunting. Hoge rijlaarzen zijn vervaardigd van zacht, soepel leder, synthetisch leder en zelfs rubber. Kies het juiste paar voor jouw smaak en budget.

Kniehoge laarzen zijn ontworpen voor een traditionele uitstraling met maximaal comfort.

Rijlaarzen moeten goed zitten, en de klassieke kniehoge laars moet lang genoeg zijn om tot de achterkant van de knie te komen. Als de ruiter in het zadel zit biedt de laars het juiste comfort, grip op de loop van het paard en bescherming van de stijgbeugelriemen. Kniehoge laarzen met goede pasvorm vertonen de traditionele verschijning van ruiters met behoud van functionaliteit en stabiliteit. Vind de perfecte hoge rijlaarzen in de uitgebreide Horze collectie.