Rijlaarzen & schoenen voor heren

Rijlaarzen & schoenen voor heren

6 items
Muck Boot Muckster II laag, heren
tot wel -22% (Adviesprijs)

Muck Boot Muckster II laag, heren

Vanaf € 69,99
Adviesprijs: € 89,99
Direct leverbaar
Ariat Sport Stratten Sorrel voor mannen Ariat Sport Stratten Sorrel voor mannen
Nieuw

Ariat Sport Stratten Sorrel voor mannen

€ 195,00
Direct leverbaar
Ariat Ridgeback landlaarzen voor heren Ariat Ridgeback landlaarzen voor heren

Ariat Ridgeback landlaarzen voor heren

€ 200,00
Direct leverbaar
Dublin Venturer III Mens' Boots
Adviesprijs -17%

Dublin Venturer III Mens' Boots

€ 94,99
Adviesprijs: € 115,00
Direct leverbaar
Mountain Horse Snowy River veters, heren

Mountain Horse Snowy River veters, heren

€ 149,99
Ariat Heren Rambler Westernlaarzen Ariat Heren Rambler Westernlaarzen

Ariat Heren Rambler Westernlaarzen

€ 180,00
Direct leverbaar

Koop Rijlaarzen & schoenen voor heren op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Paardrijlaarzen voor heren 

Paardrijlaarzen voor heren geven je een geweldige look in het zadel. Rijlaarzen zijn een veilige keuze voor het paardrijden. Het hakje voorkomt dat je met je voet door de stijgbeugels kan schieten waardoor je vast komt te zitten. Dit kan, vooral bij een val, voor gevaarlijke situaties zorgen. De zool geeft een goede grip in de beugel. Daarnaast beschermen ze je benen tegen wrijving van de beugelriemen. Kies voor echt leren of synthetisch leren paardrijlaarzen voor een goede ondersteuning rond de enkel en een fijne beenligging. Goed passende paardrijlaarzen voor heren helpen je tevens de juiste en verfijnde hulpen te geven en zorgen voor een goed contact met je paard. De meeste leren en synthetisch leren rijlaarzen hebben een rits aan de achterzijde voor optimaal gebruiksgemak en een mooie aansluitende pasvorm. Een hoog model rijlaarzen met een dressuurboog is geschikt voor het dressuurrijden. Speciale springlaarzen zijn lager en soepeler en speciaal ontwikkelt voor springruiters en eventingruiters. Allround paardrijlaarzen voor heren vallen tussen beide modellen in en zijn geschikt voor iedere discipline. Je kan ze dragen bij het springen en dressuur rijden, maar je kan ze natuurlijk ook gebruiken bij een buitenrit of voor je wekelijkse les op de manege.

Heren jodhpurs met chaps geven veel bewegingsvrijheid

Je kan ook kiezen voor het dragen van jodhpurs bij het paardrijden in combinatie met chaps of gaiters. Het voordeel van jodhpurs met veters is dat je ze gemakkelijk strakker en losser kan maken om je voet en enkel.  Je kan kiezen voor jodhpurs voor heren met ritsen of een pull on model welke je over je voet heen aan kan trekken. Jodhpurs met chaps zijn voordeliger dan leren rijlaarzen terwijl je het verschil soms amper ziet. Daarnaast geven ze meer bewegingsvrijheid dan een leren rijlaars. Je kan je jodhpurs ook rondom de stal dragen of op wedstrijd voor en na je optreden om je kostbare rijlaarzen netjes te houden.

Ook stalschoenen voor heren koop je bij Horze

Onze stalschoenen en regenlaarzen voor heren zijn geschikt voor al je werkzaamheden in en om de stal, maar ook ideaal voor een wandeling. Ze zijn voorzien van een goed profiel en zitten erg comfortabel. Kies voor een waterdichte uitvoering of voor speciale stallaarzen om je voeten ook bij nat weer droog te houden. Horze heeft rijschoenen en laarzen voor heren van ons eigen Horze merk of kies voor een paar van Mountain Horse, Muck Boot of Tattini.