Paardrijzweepen

Paardrijzweepen

Allround rijzwepen zijn geschikt voor heel veel verschillende disciplines en kunnen worden gebruikt voor het trainen van paarden vanuit het zadel en vanaf de grond. Een zweep moet altijd eerlijk, duidelijk en met mate door een kundig persoon worden gebruikt. Horze heeft rijzwepen in heel veel verschillende kleuren, maten en materialen.

5 items

Koop Paardrijzweepen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Allround zwepen zijn een handig hulmiddel en veelzijdig te gebruiken

Horze heeft een ruime keuze allround rijzwepen in verschillende materialen en lengtes. Ze kunnen indien nodig worden gebruikt om je paard aan te tikken op de schouder, achter de kuit of op de achterhand. Een korte zweep zit niet snel in de weg boven de sprong of tijdens een cross. Een langer model is handig voor het geven van hulpen achter de kuit of op de achterhand zonder daarbij je hand teveel te hoeven bewegen waardoor het contact met de paardenmond wordt verstoord. Een allround rijzweep kan ook worden gebruikt tijdens een buitenrit als je paard bijvoorbeeld ergens niet langs wil en onvoldoende op je beenhulp voorwaarts reageert. Ze zijn ook geschikt voor grondwerk of andere vormen van trainen met je paard, zowel vanuit het zadel en vanaf de grond. Een zweep moet altijd worden gebruikt om je paard te motiveren, activeren, corrigeren of attenderen. Gebruik een zweep altijd eerlijk, duidelijk en met mate. De meeste zwepen hebben een handvat om te voorkomen dat je hem verliest. Wil je een zweep gebruiken op een wedstrijd controleer dan altijd welk model en welke lengte is toegstaan in de discipline en klasse waarin je start.

Kies je favoriete model en materiaal

Horze heeft allround rijzwepen in heel veel verschillende kleuren, materialen en modellen. Eigenschappen als een handvat uit gel, een zweep met een kunststof of zilveren knop, een grote flap op het uiteinde of alleen een lusje een simpel zwarte, met gouden accenten of eentje in contrasterende kleuren zorgen ervoor dat je bij ons altijd de zweep vind die aan jouw wensen voldoet. Kies er eentje uit onze Horze collectie of van Finntack of Imperial Riding.