Pavo
Pavo

Pavo

16 items
Pavo LinseedOil, 1l

Pavo LinseedOil, 1l

€ 9,99
1 l (€ 9,99 / l)
Direct leverbaar
Pavo Muscle Build, 3 kg

Pavo Muscle Build, 3 kg

€ 57,99
3 kg (€ 19,33 / kg)
(1)
Pavo Colostrum, 150g

Pavo Colostrum, 150g

€ 47,99
0.15 kg (€ 319,93 / kg)
Direct leverbaar
Pavo Muscle Care, 3 kg

Pavo Muscle Care, 3 kg

€ 78,99
3 kg (€ 26,33 / kg)
Pavo Podo Care, 8 kg

Pavo Podo Care, 8 kg

€ 54,99
8 kg (€ 6,87 / kg)
Pavo Multivit 15, 3 kg

Pavo Multivit 15, 3 kg

€ 41,99
3 kg (€ 14,00 / kg)
(1)
Pavo NervControl, 3 kg

Pavo NervControl, 3 kg

€ 56,49
3 kg (€ 18,83 / kg)
Pavo Fertile, 3 kg

Pavo Fertile, 3 kg

€ 69,79
3 kg (€ 23,26 / kg)
(1)
Pavo Protein Plus, 7kg

Pavo Protein Plus, 7kg

€ 69,99
7 kg (€ 10,00 / kg)
Direct leverbaar
Pavo NervControl Refill, 3kg

Pavo NervControl Refill, 3kg

€ 54,49
3 kg (€ 18,16 / kg)
Direct leverbaar
Pavo Mobility, 3 kg

Pavo Mobility, 3 kg

€ 119,99
3 kg (€ 40,00 / kg)
Pavo KickStart (2x32ml)

Pavo KickStart (2x32ml)

€ 39,95
0.06 l (€ 665,83 / l)
Direct leverbaar
Pavo Health Boost, 8 kg

Pavo Health Boost, 8 kg

€ 56,99
8 kg (€ 7,12 / kg)
Pavo E'lyte 3 kg

Pavo E'lyte 3 kg

€ 41,99
3 kg (€ 14,00 / kg)
Pavo Eplus, 3 kg

Pavo Eplus, 3 kg

€ 47,99
3 kg (€ 16,00 / kg)
Pavo Biotin Forte, 3 kg

Pavo Biotin Forte, 3 kg

€ 56,49
3 kg (€ 18,83 / kg)
Koop Pavo op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

De filosofie en missie van Pavo

Pavo staat bekend om zijn brede, maar zeer doordachte assortiment hoogwaardige paardenvoeders en supplementen. De filosofie van Pavo is eenvoudig, ze willen bijdragen aan de gezondheid van jouw paard! Omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van paarden, stellen ze hoge eisen aan hun producten. Onderzoeken en vernieuwen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Alle producten worden samengesteld van de best mogelijke grondstoffen, de recepten zijn wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk getest. Pavo volgt de ontwikkelingen in de markt en wetenschap en probeert deze aan elkaar te verbinden. Ze ontwikkelen steeds als eerste en altijd samen met de paardenhouder nieuwe producten en nieuwe voedingsconcepten. Afgestemd op de wensen van de paardenhouder en de behoeften van het paard. Pavo zet zo op haar eigen unieke wijze de toon in de Europese markt voor paardenvoer. 

Pavo paardenvoer van kwaliteit

Bij Pavo hebben ze veel passie voor paarden. Andere belangrijke onderdelen van hun missie zijn gezondheid en kwaliteit. Met hun kwaliteitsvoeders wil Pavo bijdragen aan de gezondheid van paarden. Voeding moet daarom van de hoogste kwaliteit zijn. Wat bij voedingsproducten voor mensen vanzelfsprekend is, vinden wij ook gelden voor paardenvoeding. Diervoeders moeten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en optimaal verteerbaar zijn. Om dit te bereiken worden de granen in Pavo brokken en muesli ontsloten door een verhittingsproces. Granen in de  muesli worden eerst gepoft. Bij het produceren van brokken worden de granen ook ontsloten door een verhittingsstap. Sporenelementen als ijzer, koper, zink, mangaan worden zoveel mogelijk toegevoegd in chelaatvorm. Deze verbinding wordt veel beter opgenomen door het lichaam van je paard. Daarom heb je er minder van nodig. Daarnaast gebruikt Pavo geen zwellende grondstoffen zoals bietenpulp in de producten aangezien deze slokdarmverstopping veroorzaken. Met als uitzondering hierop Pavo SpeediBeet en Pavo FibreBeet welke als apart product beschikbaar zijn.

Pavo paardenvoer - van muesli tot slobber en de beste supplementen

Pavo's productassortiment omvat naast de klassieke granen ook bix, muesli, slobber, paardensnoepjes en aanvullend voer en supplementen voor je paard. Natuurlijk vind je ook graanvrij paardenvoer bij Pavo. Bij Pavo kan je terecht voor het perfecte voer voor paarden van elke leeftijd en ieder ras. Of je nu het juiste voer zoekt voor een recreatiepaard, sportpaard, fokmerrie of veulen, sober paard, jaarling of oud paard; Pavo heeft voor iedereen het perfecte voer. 

Aanvullend paardenvoer van Pavo

Ook het aanvullende voer van Pavo is van de hoogste kwaliteit en ontwikkelt om je paard optimaal te ondersteunen. Pavo pleit voor een dopingvrije sport en geeft veiligheidshalve voor sommige producten een wachttijd aan. Zo zijn bijvoorbeeld in Duitsland door de FN een aantal kruiden en ingrediënten beperkt tot helemaal niet meer toegestaan in de wedstrijdsport. Daarom geldt voor Pavo NervControl een wachttijd van 48 uur, omdat het L-Tryptophaan bevat. Pavo paardenvoer voldoet aan de nationale normen van de Duitse hippische federatie (FN). Daarnaast kunnen alle producten van Pavo veilig worden gebruikt als je start onder het regelement van de KNHS en FEI.

Enkele Pavo producten uit ons assortiment

  • Pavo BiotinForte: Volledig aanvullend diervoeder voor sterke en gezonde hoeven. 
  • Pavo Podo®Care: De beste ondersteuning voor een goede start van je veulen. Ondersteunt een gezonde bot ontwikkeling. De verhoudingen aan mineralen zijn volledig afgestemd op de behoefte van jouw veulen.
  • Pavo NervControl: Voor meer innerlijke rust bij nerveuze paarden, zelfs in stressvolle situaties. Het helpt om spanning in het lichaam sneller te laten afvloeien. Bevat organisch gebonden magnesium, L-tryptofaan en threonine. Het is dopingvrij en heeft een natuurlijke werking.
  • Pavo Mobility: Levert belangrijke voedingsstoffen voor kraakbeen en gewrichten, ondersteunt de vorming van gewrichtsvloeistof en zorgt zo voor soepele gewrichten. Met collageen, glucosamine, chondroïtine, hyaluronzuur, MSM en silicium. 
  • Pavo MuscleBuild: Helpt bij de opbouw van spieren en voorkomt spiervermoeidheid. Bevat essentiële aminozuren voor spieropbouw en carnitine.