20% korting op alle paardendekens van Horze & B Vertigo!
Bespaar nu
Peesbeschermers

Peesbeschermers

Beenbeschermers voor paarden bieden steun bij springen en inspannende training. Kogelbeschermers beschermen gevoelige plekken bij het springen over hoge hindernissen en voorkomen blessures.
73 items

Beenbeschermers zijn ideaal om te voorkomen dat je paard sneetjes en schrammen oploopt tijdens de les.

Breng ondersteunende strijklappen aan voor je volgende springles om te beschermen tegen blessures, en deze te voorkomen. Strijklappen zijn ontworpen om de achterbenen van je paard te beschermen bij het springen, en voorkomen sneetjes en schrammen door sprongen of zijn eigen benen tijdens training of buiten in de paddock. Horze heeft allerlei opties met stevige bescherming en eenvoudige sluitingen. Voorkom blessures en biedt steun wanneer je paard het nodig heeft.

Strijklappen zijn zeer geschikt om de gevoelige benen van je paard te beschermen.

De eenvoudig vast te maken strijklappen zijn versimpeld met stevige klittenbandsluitingen voor gemak en veiligheid. Biedt een ademende extra beschermingslaag tijdens je training met Horze beschermers met neopreen voering voor comfort en duurzaamheid. Combineer duurzame strijklappen met pijpkousen aan de voorbenen en biedt volledige bescherming voor elke les of springronde. Ideaal voor in de paddock aangezien speels gedrag ook gauw een schrammetje kan veroorzaken.

Koop Peesbeschermers op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Peesbeschermers nu via horze.nl!