Bespaar 15% op alle reflecterende artikelen!
Bespaar nu
-20%

Protection Boots

Artikelnr.: 19100

€ 39,96
€ 49,95
(Prijs is inclusief BTW)
Deze aanbieding eindigt:
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Protection Boots
Beschrijving

Beschrijving

Boots PROTECTION front a jumping boot made of TPE and with a Velco fastening. Lining neoprene. New: Special recess in the upper area for better wearing comfort. Matching hindleg boots.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

escadron beenkappen
0 Likes

Zeer goede leveringsgoederen kwamen snel en probleemloos product goed

Eskadron-legging
0 Likes

Ik heb de legging ongeveer 3 maanden en ben tevreden. De pasvorm is geweldig en de klittenbandsluitingen blijven perfect! Helaas lost het schuim hieronder iets op, maar het kan ook voorkomen dat ik het bijna elke dag gebruik.

Echt heel leuk!
0 Likes

Echt mooi materiaal en representatieve covers. De schilden zijn in het begin een beetje stijf, maar passen na verloop van tijd losjes, hoewel niet teveel! Echt mooi en ruim.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.