Must-haves voor het vliegenseizoen
Pikeur
Pikeur

Pikeur

Pikeur is één van de beste ruitersportmerken in Duitsland en levert de beste paardrijkleding voor de veeleisende en modieuze ruiter. Met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit en stijl wordt elk seizoen een nieuwe collectie ruitermode gecreëerd voor zowel heren als dames. Pikeur paardrijkleding is geschikt voor alle weersomstandigheden. Pikeur jassen staan vooral bekend om hun kwaliteit en pasvorm.

147 items
Koop Pikeur op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Kwaliteit heeft een naam

Het merk Pikeur is sinds 1957 niet meer weg te denken uit de wereld van de paardensport. Met zijn uitmuntende kwaliteit heeft het bedrijf wereldwijd naam gemaakt en is het al vele jaren de officiële leverancier van de DOKR. De ruitermode van Pikeur wordt voortdurend verder ontwikkeld om de standaard te overtreffen.

Comfort en functionaliteit worden met hoofdletters geschreven

De zeer elastische paardrijbroeken en rijshirts van super lichte stof bieden de ruiter optimaal comfort en maximale bewegingsvrijheid. Het merk biedt een breed assortiment aan producten voor de recreatieve en professionele ruiter. Innovatie, duurzaamheid en design zijn de topprioriteiten. Pikeur heeft een ruime keuze paardrijbroeken, rijleggings, paardrijtruien en hoodies, jassen, wedstrijdshirts, wedstrijdjasjes en accessoires voor zowel dames als heren zodat je altijd vindt wat je zoekt. Ook voor kinderen is er een mooi assortiment Pikeur rijkleding op de markt. Het niet minder bekende zusterbedrijf Eskadron produceert modieuze en trendy paardenspullen en paardenbenodigdheden van dezelfde ongeëvenaarde kwaliteit