Tot 60% korting op Horze, B Vertigo en veel andere topmerken! *
Bespaar nu

Poetskisten & Sets

Poetskitten zijn beschikbaar in diverse varianten om al je poetsbenodigdheden op te bergen. Een goedgevulde poetskist maakt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden een fluitje van een cent.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
20 items

Een goed gevulde poetskit helpt bij de dagelijkse verzorging.

Houdt je poetskit gevuld met alle basisbenodigdheden om de gezondheid van je paard op peil te houden en zijn lichaam in topvorm. Een goede poetskist heeft een hoefkrabber met of zonder borstel, een roskam, een manenkam, een zachte borstel, een harde borstel, doeken, hoefolie, en andere gereedschappen zoals scharen, zweetmessen en sponzen. Met een goed gevulde poetskit heb je alles bij de hand wat je nodig hebt voor je dagelijkse klus. Niet meer terugrennen naar de stal voor dat vergeten gereedschap. Houdt je poetskit in de buurt als je paard klaar staat voor zijn verzorging, en je kunt binnen de kortste keren gaan paardrijden.

Match de kleur van je poetskist met die van je gereedschappen voor een nette uitstraling.

Als het tijd is om je poetskist te vullen, zijn de kleurrijke opties voor poetsgereedschappen van Horze waaronder leuke artikelen in felle kleuren, zoals zachte borstels, harde borstels, roskammen, hoefkrabbers en zweetmessen er. Geef wat kleur en glinstering aan je poetskit met oogverblindende borstels en leuke, flitsende poetshulpjes in frisse kleuren en modellen. Er zijn poetsgereedschappen voor ieders stijl, voorkeur en maat van poetskist. Houdt een goed gevulde grote poetskit klaar voor de wedstrijd of een kleinere voor korte uitstapjes met de trailer naar lessen of tochten.