Must-haves voor het vliegenseizoen
Pony Regendekens & winterdekens

Pony Regendekens & winterdekens

Met onze ruime keuze aan regendekens en winterdekens voor shetlanders en pony's vind je altijd de juiste deken om je pony warm en droog te houden. We hebben een geschikte regendeken en winterdeken voor iedere pony, alle seizoenen en elke smaak.

23 items

Koop Pony Regendekens & winterdekens op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Regendekens en winterdekens voor shetlanders en pony's

Horze heeft een ruime keuze outdoor dekens voor je shetlander of pony. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en diktes. Het is voor gezonde pony's enorm belangrijk het hele jaar door te kunnen genieten van voldoende frisse buitenlucht en weidegang. Pony's zijn er niet voor gemaakt om dag en nacht op stal te staan. Het is echter niet altijd makkelijk de juiste deken te kiezen. Weersomstandigheden kunnen snel veranderen en daarmee dus ook de behoeftes van je pony. Zo kan na een zeer koude winternacht overdag het zonnetje doorbreken en voor comfortabele warmte zorgen. Of de temperatuur is op stal aangenaam terwijl het buiten guur en regenachtig is. Horze heeft een groot assortiment regendekens en winterdekens in zeer veel verschillende modellen en diktes. Met een vaste hals, een los halsstuk, halve hals (ook wel high neck genoemd) of een standaard model; wat je ook zoekt wij hebben altijd de geschikte deken voor jouw pony. Ook voor shetlanders en pony's die 24/7 buiten lopen kan je bij ons terecht voor een waterdichte outdoordeken. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze staldekens, onderdekens en liners zodat je snel en gemakkelijk een isolerende laag aan je outdoordeken toe kan voegen. Zo voorkom je dat je pony te warm of juist te koud wordt.

De juiste waterdichte deken voor ieder weertype

Voor echt koude winterdagen zijn er dekens met een 300 grams voering, voor de overgang van de herfst naar de winter of de winter naar het voorjaar hebben we regendekens of licht gevoerde outdoor dekens in ons assortiment. Een ongevoerde regendeken kan je gebruiken voor regenachtige frisse zomerdagen of in het voor- en najaar als het niet zo koud is. Onderdekens en liners variëren in diktes van 100 tot 400 gramVoorkom dat je pony te warm wordt en onder de deken gaat zweten. Dit kan er voor zorgen dat je pony gaat zweten onder de deken en juist verkouden wordt. Wissel de deken of onderdeken zo nodig per dagdeel, of alleen bij de weidegang, om als het weer daar om vraagt. Vooral tijdens de wisseling van seizoenen kan dit nodig zijn. Het is belangrijk dat je pony zich ten alle tijde comfortabel voelt. Het kan verstandig zijn bij twijfel voor een iets lichtere voering te kiezen. Zo blijft bij schommelende temperaturen de beschermende laag aanwezig zonder kans op overtollige warmte.

regendekens en winterdekens voor shetlanders en pony's - materialen en eigenschappen

Loopsplitten of schoudernaden zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Horze heeft regendekens en winterdekens voor shetlanders en pony's op voorraad met zeer veel verschillende voorsluitingen, kies het systeem wat het beste bij jouw pony past. Kruissingels voorkomen dat de deken gaat schuiven. Sommige dekens zijn voorzien van bilkoorden of een staartkoord. Stel deze bij gebruik altijd goed af, zodat ze je pony niet belemmeren. Outdoordekens zijn uitgevoerd met een staartflap om inregenen en tocht zoveel mogelijk te voorkomen. Je kan regendekens en winterdekens kiezen van verschillende materialen. Zo zijn er outdoordekens met een 600 of 1200 denier buitenstof. Hoe hoger het aantal denier hoe sterker de deken. 

Shop een outdoordeken van ons eigen Horze merk of kies voor een deken van de topmerken Bucas of Horseware.

Top categoriën