Nieuwe artikelen & Bestsellers
Pony Staldekens & onderdekens

Pony Staldekens & onderdekens

Staldekens houden je pony warm en comfortabel op stal. Onderdekens en liners kunnen als extra isolerende laag onder een outdoordeken of staldeken worden gebruikt. Horze heeft een groot assortiment staldekens, onderdekens en liners op voorraad voor je shetlander of pony in zeer veel verschillende materialen, modellen en diktes.

4 items

Koop Pony Staldekens & onderdekens op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Staldekens houden je pony comfortabel en warm op stal

De ideale staldeken is comfortabel, heeft een goede pasvorm en de juiste voering om je pony bij alle weersomstandigheden warm te houden op stal. Kies voor een ongevoerde zomerdeken om je pony te beschermen voor een frisse zomernacht, een licht gevoerde staldeken bij de wisseling van de seizoenen en een dikke staldeken voor koude winterdagen. Staat je pony overdag in de wei of paddock onder een waterdichte outdoor deken? Dan kan het prettig zijn je (natte) outdoordeken te wisselen voor een staldeken zodra je pony op stal komt. Het is ook mogelijk je pony, zodra deze naar buiten gaat, een regendeken over de staldeken heen te doen om zo de warmte te behouden en een waterdichte laag toe te voegen. Let dan wel op dat je een staldeken kiest welke nergens onder de regendeken uit komt en licht en soepel genoeg is om het comfort voor je pony te behouden.

Onderdekens en liners zijn ideaal voor onder de outdoordeken van je pony

Je kan ook kiezen om een onderdeken of liner onder de outdoordeken van je pony te gebruiken. Deze zijn speciaal gemaakt om gemakkelijk een isolerende laag toe te voegen aan je deken. Onderdekens en liners zijn echter niet geschikt om zonder deken er overheen te gebruiken. Er zijn universele onderdekens welke onder vrijwel elke staldeken of winterdeken passen. Daarnaast zijn er liners welke je alleen in een bijpassende outdoordeken vast kan zetten. Hierdoor behouden ze optimaal comfort voor je paard en gaan ze niet schuiven.

Staldekens, onderdekens en liners voor je pony in verschillende diktes

Staldekens, onderdekens en liners voor je pony zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende diktes. Zo vind je altijd de ideale deken voor ieder weertype. Je kan kiezen voor staldekens uit zeer veel verschillende materialen zoals bijvoorbeeld nylon, katoen, imitatie (konijnen) bont, stay-dry uitvoering en andere technische materialen. Staldekens zijn door hun eigenschappen ook geschikt voor gebruik op de trailer of vrachtwagen. Wat voor staldeken je ook zoekt, Horze heeft het voor je!

Staldekens voor pony's met verschillende eigenschappen

De meeste staldekens zijn uitgevoerd met loopsplitten of schouderplooien om zo je pony ook in de stal optimale bewegingsvrijheid te geven. Er is een ruime keuze voorsluitingen, kies het model wat het beste past bij jouw pony. Staldekens zijn voorzien van kruissingels om te voorkomen dat de deken gaat schuiven, onderdekens en liners meestal niet. Sommige staldekens hebben een staartflap. De meeste staldekens zijn uitgevoerd in een standaard model, er zijn echter ook staldekens verkrijgbaar met een vast of afneembaar halsstuk. Vooral in koude buitenstallen of voor geschoren pony's kan een halsdeel ideaal zijn om je pony te warm te houden bij extreme kou.

Wat voor een staldeken, onderdeken of liner je voor je pony ook zoekt, wij hebben het! Kies uit onze eigen Horze collectie of andere topmerken zoals Horseware of Kentucky.