15% korting op alle Back on Track artikelen! Bekijk nu

×

PRIVACY & BELEID GEGEVENSBESCHERMING


Wanneer je iets aankoopt van onze winkel, verzamelen we de persoonlijke informatie die jij ons geeft, zoals je naam, adres en e-mailadres, als onderdeel van het aankoopproces.

Als je onze winkel verkent, ontvangen wij ook automatisch jouw computer's internet protocol (IP) adres om ons te voorzien van informatie die ons laat weten over jouw internetbrowser en besturingssysteem.

E-mail marketing (indien van toepassing): Met jouw toestemming kunnen we je e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en ander nieuws.

Als je ons voorziet van persoonlijke informatie om een transactie af te ronden, je credit card te verifiÎren, levering regelen of een aankoop retourneren, impliceren wij dat je akkoord gaat dat wij dit verzamelen en alleen voor dit specifieke doeleinde gebruiken.

Als wij vragen naar persoonlijke informatie voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen wij Ûf specifiek om jouw nadrukkelijke toestemming vragen, Ûf jou de mogelijkheid geven om nee te zeggen.

Als je na je aanmelding toch van gedachten verandert, mag je te allen tijde jouw toestemming intrekken om ons met jouw contact op te laten nemen, voor het verdere verzamelen, gebruik of openbaar maken van jouw informatie door contact met ons op te nemen via customerservice@horze.com of per post op: Oy Finn-Tack Ltd Vieterikatu 2, Lahti, 15700, Finland.

Wij kunnen jouw persoonlijke informatie openbaar maken als we dit wettelijk verplicht zijn, of als je onze algemene voorwaarden schendt.

Als je kiest voor een directe betaalmethode om je aankoop af te ronden, zal Ingenico of PayPal je credit card gegevens opslaan. Het is versleuteld door de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Je aankooptransactiegegevens worden alleen zo lang als nodig is om je aankooptransactie af te ronden bewaard.

DIENSTEN VAN DERDEN

In het algemeen zullen door ons gebruikte externe partijen alleen de informatie verzamelen, gebruiken en openbaar maken die nodig is om de diensten uit te voeren die ze voor ons verlenen.

Bepaalde externe dienstverleners, zoals betaalmethodes en andere verwerkers van betaaltransacties hebben echter hun eigen privacybeleid ten aanzien van de informatie die wij ze moeten aanbieden om de aankoopgerelateerde transacties te kunnen doen.

Zodra je de website van onze winkel verlaat, of bent doorverwezen naar de website of applicatie van een derde partij, zijn dit privacybeleid of de servicevoorwaarden van deze website niet langer leidend.

LINKS

Als je in onze winkel op links klikt, kunnen deze je wegsturen van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van andere sites, en raden je aan om hun privacy statement te lezen.

Facebook

Onze website bevat programma's (plug-ins) beheerd door het sociale netwerk Facebook. Deze programma's zijn exclusief beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 USA (Facebook). De plug-ins zijn duidelijk zichtbaar op onze website door het gebruik van het Facebook logo of door de add-on "Like"ùknop.

Bij het bezoeken van onze website of profiel de zo'n plug-in bevat, zal je browser een directe link tot stand brengen met de servers beheerd door Facebook; als gevolg hiervan zal de inhoud van de plug-in worden overgedragen naar jouw browser en worden ingezet in de getoonde website.

Als je onze website bezoekt terwijl je bent ingelogd in jouw Facebook gebruikersaccount, zal informatie betreffende je bezoek worden ovrgedragen naar Facebook. Facebook kan het bezoek aan onze website toewijzen aan je gebruikersaccount. Informatie die naar boven komt door interactie met de Facebook plug-ins (zoals door het klikken op de Facebook "Like" knop, of door een reactie achter te laten) zullen direct worden overgedragen naar en bewaard door Facebook. Om dit te voorkomen moet je uitloggen van je Facebook account voordat je onze website bezoekt.

Wij verwijzen je naar Facebook's privacy beleid (http://de-de.facebook.com/privacy/explanation.php) voor meer informatie over: het doel en de omvang van gegevensverzameling en gegevensanalyse ondernomen door FAcebook, jouw rechten, hoe instellingen te wijzigen en hoe je privacy te beschermen.

Hotjar

Hotjar is een sessie opnemende en heat mapping service aangeboden door Hotjar Ltd.

Hotjor respecteert algemene "Do Not Track" headers. Dus betekent dat de browser het script kan vertellen om geen gebruikersgegevens te verzamelen. Dit is een instelling die in alle grote browsers beschikbaar is.

Google Analytics

Google Analytics is een web analyse service aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van de applicatie te volgen en te onderzoeken, om rapporten voor te bereiden op hun activiteiten en ze met andere Google diensten te delen.

Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om reclame van hun eigen advertentienetwerk te personaliseren en contextualizeren.

Twitter

De Twitter Tweet knop en sociale widgets zijn diensten die interactie toestaan met het Twitter sociale netwerk aangeboden door Twitter, Inc.

Google Adwords en Facebook Remarketing

Deze website gebruikt Google AdWords & Facebook Remarketing diensten om te adverteren op externe websites aan eerdere bezoekers op onze site. Dit zou kunnen betekenen dat we adverteren aan eerdere bezoekers die een taak op onze site niet hebben afgerond, bijvorbeeld het gebruiken van het contactformulier om een aanvraag te doen. Dit zou in de vorm van een advertentie op de Google zoekresultaten pagina, een site in het Google Display Netwerk of ergens op Facebook kunnen zijn. Externe leveranciers, inclusief Google & Facebook, gebruiken cookies om reclames te laten zien gebaseerd op eerdere bezoeken aan de ClickSeed website. Uiteraard worden alle verzamelde gegevens gebruikt in overeenstemming met onze eigen privacybeleid, alsmede het privacybeleid van Google en Facebook.

Je kunt je afmelden voor remarketing door het beozken van onderstaande links:

Voor Google : https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl

Voor Facebook : https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/