« Terug / Merken / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem Rijhandschoenen

€ 49,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 2 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Black
Black Roeckl Waregem Rijhandschoenen
Black/Copper Roeckl Waregem Rijhandschoenen
Maattabel
Maat A
6 16.5 cm
6.5 18 cm
7 19 cm
7.5 20.5 cm
8 22 cm
8.5 23 cm
9 24 cm
9.5 26 cm
10 27 cm
10.5 28 cm
11 29 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Eigenschappen:

  • De waterdichte WAREGEM handschoen biedt ideale, aangenaam comfortabele bescherming tegen de kou en regenachtige dagen, in de stallen en op de rug van je paard.
  • Deze smal uitgesneden paardrijhandschoenen hebben PFC-vrij, zeer ademend en elastisch VaporFlex laminaat op de handrug.
  • De palm is gemaakt van duurzaam DURADERO synthetisch suède en heeft extra siliconen voor goede grip op de teugels.
  • Het model hefet ook een permanent waterdicht en ademend ROECK-TEX membraan, die voorkomt dat de handen koud worden in wisselende weersomstandigheden, en de zachte, sneldrogende en klimaatregulerende Easy-Dry voering zorgt voor extra warmte en comfort.
  • Praktisch en functioneel: de lagen materiaal van de palm zijn uitvoerig aan elkaar gelijmd om te voorkomen dat ze wegglijden als de teugels in gebruik zijn.
  • De TOUCHSCREEN COMPATIBLE functie op de duim en wijsvinger zorgen ervoor dat je je handschoenen aan kunt houden tijdens gebruik van de smartphone.
  • De eenvoudige riem sluiting op de neopreen manchet zorgt ervoor dat de WAREGEM handschoen de pols nauw en betrouwbaar omsluit.
  • Daarnaast, omdat ruiters de kans aangrijpen om hun modebewustzijn te tonen tijdens hun favoriete hobby, heeft ROECKL metallic applicatie op de handrug aangebracht.
  • Verkrijgbara in zwart en dynamisch zwart/neon.

Technische omschrijving:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Artikelnr.: 333320

Lees recensies:

Kleur: