« Terug / Ruiter / Paardrijhandschoenen / Rijhandschoenen zomer

Roeckl Laila Handschoenen

Vanaf € 28,96
Adviesprijs: € 34,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 3 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Black
Black Roeckl Laila Handschoenen
WH/AB Roeckl Laila Handschoenen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Licht en luchtig voor de zomer: de Laila heeft het allemaal! De zomerse ruiterhandschoen combineert dunne, zondoorlatende suntan™ gaasstof op de rug van de hand met een palm gemaakt van zeer ademende micro-air. Dankzij de microperforatie is dit exclusieve materiaal zeer luchtdoorlatend, waardoor het ideaal is voor zeer hoge temperaturen. Ondanks dat ze licht en luchtig is, is de Laila is bovenal een ruiterhandschoen: ze past als een tweede huid en verzekert een betrouwbare grip en een goed gevoel van de teugels. Daarenboven is extra versteviging op de wijsvinger niet nodig dankzij de exclusieve comfort cut. Voordeel: de suntan™ rug, gecombineerd met de sluiting op de palm, verzekert dat de rug van je hand altijd een mooi egaal kleurtje heeft. Dankzij de touchscreen comptabiliteit kan je je smartphone gebruiken zonder je handschoenen te moeten uittrekken.

Technische omschrijving:

Rug van de hand: suntan™ gaasstof. Palm van de hand: micro-air. Eigenschappen: comfort cut, touchscreen compatibiliteit, makkelijke sluiting op de palm.

Artikelnr.: 316750

Lees recensies:

Kleur: