Bespaar 50% op zomerartikelen *
Bespaar nu
* Campagne informatie

About Roeckl

Roeckl is wereldwijd actief, en is toch nog een regionaal familiebedrijf van middelbare grootte. Al 6 generaties staat Roeckl voor kwaliteit, perfectie en innovatie. "Wij leven ons motto: Innovatief door traditie. Behoudt wat getest is. Verbeteren wat goed is!" Ze concentreren zich alleen op handschoenen, en meerdere eigen patenten, exclusieve materialen en behandelingsmethoden maken ze een belangrijk merk op de markt van sporthandschoenen, zowel wat betreft kwaliteit als kwantiteit.

Quality features:

GORE TEX®
ROECK GRIP®
Polartec®
Clarino®
coldblack®
WINDSTOPPER®
Solar Tan Thru®

Roeckl

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Categorie
Categorie Wis alle
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
74 items

"Innovatief zijn door traditie. Behouden wat geprobeerd en getest is. Verbeteren wat goed is!" Dit is het Roeckl motto en staat al zes generaties sterk. Roeckl paardrijhandschoenen passen als een tweede huid. Dit mondiale bedrijf is in familiebezit en is trots op zijn kwaliteit, vakmanschap en zijn kracht als echte marktleider. Roeckl bezit veel patenten voor het construeren van de comfortabelste, best gemaakte, lichtgewicht maar beschermende handschoenen op de markt. Van skiën en wielrennen tot paardrijden, Roeckl handschoenen zijn de keus voor wedstrijddeelnemers en sportfanaten over de hele wereld.

Het Duits vervaardigde Roeckl draait al meer dan 170 jaar mee. Jakob Roeckl was een meesterkleermaker die zijn bedrijf startte in 1844 en een methode ontdekte om leer te looien zodat het zachter werd en ideaal voor handschoenen. Na veel succesvolle jaren productie voor sporten zoals skiën en wielrennen werden paardrijhandschoenen in 1978 geïntroduceerd. In 1973 patenteerde Roeckl een uitsnede en stijl om de stof op de vingernaden te verminderen, en verbeterde de wereld van handschoenen door het bieden van comfort en duurzaamheid zonder overtollig volume. In 2000 had de 6e generatie leider Stefan Roeckl wat nu Roeckl Sports is naar meer dan 60 landen, en Roeckl is voortdurend vooraan gebleven in het veld van premium handschoenen.

Roeckl paardrijhandschoenen van Horze zijn verkrijgbaar in allerlei varianten om voor iedere ruiter wat te bieden. De innovatieve technologie van het Coldblack systeem laat je donkere kleuren dragen zonder het zonlicht en hitte te absorberen die je normaal gesproken zou verwachten bij zwarte handschoenen. Hierdoor blijven je handen koel en zweet je niet, zodat je grip houdt, en de teugels niet uit je handen laat glijden vanwege zweet of transpiratie. Dit unieke gepatenteerde materiaal houdt je comfortabel en voelt als een tweede huid tijdens het paardrijden en hanteren van de teugels bij elke temperatuur.

De kleurrijke opties van Roeckl bieden precies de juiste look voor lessen of show. Verstelbare riempjes aan de achterkant en sluitingen bieden de perfecte pasvorm voor optimaal comfort. Keuzes bestaan uit leder, microfleece en allerlei geventileerde stoffen met veel stretch en flexibiliteit. Primaloft en Polartec materialen houden je warm tijdens paardrijden in de kou met de eigenschappen die je verwacht van traditionele paardrijhandschoenen. De palmen en vingergrip van Roeckl handschoenen zijn ontworpen met de ruiter en het vasthouden van de teugels in het achterhoofd, en zijn speciaal ontworpen voor de sport. Roeckl ontwerpers begrijpen dat handschoenen voor skiën, wielrennen en paardrijden allemaal verschillende en unieke handposities en grip vereisen, en deze handschoenen zijn voor iedere sport apart speciaal ontworpen. In tegenstelling tot andere fabrikanten begrijpt Roeckl ook dat jonge ruiters handschoenen nodig hebben die speciaal voor kleine handen ontworpen zijn. In plaats van kleine handschoenen te verkopen, zijn Roeckl kinderhandschoenen speciaal gemaakt voor de handen van jonge kinderen zodat ze dezelfde mate van comfort ervaren als zorgvuldig gemaakte handschoenen in volwassene maten.

Of je nu zoekt naar waterdichte paardrijhandschoenen voor elke dag, warme winter fleece handschoenen of dat speciale, elegante paar voor de show, Roeckl Sports heeft handschoenen waar je verliefd op wordt en met trots zult dragen.