Black Weekend - Bespaar tot wel 70%!
Bespaar nu
Cadeauwinkel

Cadeauwinkel

Paardrijgeschenken voor de ruiter is een attent cadeau. Paardenstickers, sierraden met paarden als thema en accessoires tonen je liefde voor paarden.
36 items

Paardengeschenken zijn het perfecte vakantiegeschenk voor de ruiter.

Kies uit prachtige juwelen, leuke sleutelhangers en meer met een paarden geïnspireerd geschenk van Horze. Elke paardenliefhebber doe je een plezier met een persoonlijk cadeau dat laat zien dat je geïnteresseerd in hun passie en ze steunt. Kladblokken en fraaie kaarten zijn in trek bij de paardenliefhebber, en decoratieve beeldhouwwerken worden met trots laten zien. Kies ruitergeïnspireerde mobiele telefoonhoesjes en sleutelhangers om je liefde voor paarden onderweg te laten zien. Kinderspeeltjes zoals modelpaarden en stallen zijn ideaal voor het kleine kind, of wie jong van geest is.

Paardenstickers zijn een schattige laatste afwerking aan een brief.

Leraren kunnen een mooie sticker doen op een geschreven rapport of beoordeling voor de ruiterstudent. Doe een simpele sticker op een willekeurig artikel om ze paardenstijl te geven. Cadeaus van Horze zijn perfect op je boodschappenlijstje voor de jonge paardenliefhebber. Een miniatuur tuigkist is ideaal om juwelen of andere kleine snuisterijen op te bergen in de ruiterslaapkamer. Leuke geschenken zijn verkrijgbaar voor paardenliefhebbers in alle leeftijden.

Koop Cadeauwinkel op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Cadeauwinkel nu via horze.nl!