Black Weekend - Bespaar tot wel 70%!
Bespaar nu
Handschoenen

Handschoenen

Paardrijhandschoenen bieden bescherming en extra grip op de teugels. Kies paardrijhandschoenen in diverse stijlen en kleuren voor alledaags paardrijden of wedstrijden.
154 items

Paardrijhandschoenen voor elk seizoen zijn verkrijgbaar bij Horze in de stijlen en stoffen voor elke discipline.

Paardrijhandschoenen zijn een essentieel onderdeel van je tuigkamer, en zijn verkrijgbaar in leuke kleuren, stoffen en stijlen voor al je wensen bij het paardrijden en in de stal.Kies zomerhandschoenen om je handen te beschermen en grip te krijgen op zweterige teugels in het warme weer. Zomerhandschoenen zijn lichtgewicht en geventileerd voor comfort, maar beschermend om je handen aangenaam te houden en in nauw contact met de teugels. Winterhandschoenen hebben een laag warmte, maar laten je de paardenmond voelen en de teugels goed vasthouden. Leren of stoffen opties geven je de handschoenen waar jij naar op zoek bent.

Showhandschoenen van Horze zijn slank en klassiek vormgegeven voor de finishing touch in de ring.

Lichtgewicht veelzijdige handschoenen voor shows of lessen zien er professioneel en elegant uit in de ring. Ga doelgericht paardrijden met beschermende handen, waar je teugels op hun plaats blijven in alle kleuren en stijlen die Horze beschikbaar heeft. Grondtraining vereist ook wat bescherming om de longeerlijn of halstertouw vast te houden zonder je handen te blesseren als je paard zich niet gedraagt. Draag altijd handschoenen om je handen te beschermen tijdens het inladen van je paard in de trailer. Lichtgewicht opties hebben soms rubber noppen palmen voor extra grip. Stalklusjes zijn plezierig met de juiste handschoenen voor het dragen van wateremmers of voor het uitmesten van de stal bij koud weer.

Koop Handschoenen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Handschoenen nu via horze.nl!