Kerst coupon: Bespaar €20 op alle bestellingen boven de €100! Shop nu

×

Chaps

Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Merk
  • Kleur
  • Prijs
  • Leeftijd
Sorteer op:

Minichaps veranderen jodhpurs in rijlaarzen en bieden comfort en stijl over je favoriete rijbroek. Leren minichaps zijn elegant en functioneel en geven een professionele uitstraling.

Tonen 62 items

Minichaps zijn de favoriet van elke ruiter voor gemak, comfort en schoonheid.

Minichaps veranderen normale stalschoenen of jodhpurs in rijlaarzen met enkele een snelle rits. Voor dagelijks gebruik houden ruiters van minichaps voor lessen of landelijke tochten. Horze heeft minichaps van suède of leder, en kleurenvariaties als diepzwart of donkerbruin om te combineren met elk schoeisel. Ontdek de flexibiliteit en vrijheid van de rits op deze duurzame, hoogwaardige chaps en bewaar je rijlaarzen voor de wedstrijdring. De elastische ribbels op diverse Horze modellen geeft ruimte voor beweging tijdens het paardrijden. Een stevige elastische lus onder de voet houdt de chap op zijn plaats, en de lange schacht bedekt veters of ritsen op de jodhpur voor een slanke, eigenzinnige look.

Leren minichaps zijn een fraaie optie als je op zoek bent naar de uitstraling van traditionele rijlaarzen, zonder de kosten of het gevoel.

Combineer onze zachte leren minichaps met je favoriete stalschoenen of jodhpurs, en verander je comfortabele laarsjes in lange, slanke showlaarzen. Leren minichaps zijn vervaardigd met onberispelijk vakmanschap, en bedriegen het oog als je paardrijdt in de ring. Alleen bij nader inzien zal men het opvallen dat je niet echte rijlaarzen draagt. Perfect voor clinics, lessen of zelfs lagere niveaus shows. Leren minichaps zijn economisch en een creatieve manier om een formele uitstraling te bewerkstelligen. De achterrits, drukknoopsluiting en elastische voetriemen van Horze lederen minichaps zijn vervaardigd van premium kwaliteit materialen, en verdragen herhaaldelijk dagelijks gebruik.

Lees meer