Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Scheren & Trimmen

Paardentrimmers zorgen ervoor dat je paard er altijd netjes uit ziet, en klaar voor de wedstrijd. Paardentrimmers houden bakkebaarden en vieze haren op afstand.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
71 items

Het knippen van paarden is ideaal om een ruige vacht te trimmen, of ter voorbereiding van een show.

Knipgereedschap voor paarden laat je de vieze plekken van je paard trimmen om een schone, goed verzorgde uitstraling te geven. Het knippen kan urenlange verzorging wegnemen. Het knippen van een lange vacht maakt het afkoelen gemakkelijker met minder haar om te drogen, en houdt uiteindelijk je paard gezond terwijl het de kans op verkoudheid doet afnemen. Een geknipt paard in de winter voorzien van een deken zorgt ervoor dat hij warm is, maar kan presteren onder het zadel zonder een volumineuze zware vacht. Het knippen bij oren, muil en kaaklijn is nodig voor een goede verschijning op de show, en biedt een strakke uitstraling van het hoofd van je paard. Het knippen en trimmen van de benen, koten en kroonranden biedt een gladde verschijning, terwijl de bandages en beenbeschermers niet vast blijven zitten, of vuil en puin ophopen. De tondeuses en vervangende mesjes van Horze laten je met vertrouwen je paard knippen, en maken de klus gemakkelijk.

Het trimmen van een paard verfrist zijn uitstraling, en zorgt ervoor dat je tuig en dekens beter passen.

Het trimmen van je paard rondom zijn hoofd en speciaal de kroon of keel zorgt ervoor dat je hoofdstel beter past, en is de weg om het hoofdstel op zijn plek te houden. Het trimmen van zijn staart en vetlokken geeft je paard een gladde, slanke uitstraling, en zorgt voor een prachtige presentatie. De trimmers en tondeuses van Horze, samen met scharen, kammen en ander gereedschap helpen je ongewenst haar weg te halen, en de beste look van je paard te tonen. Uitdunscharen kunnen helpen bij het uitdunnen van manen, voor een professionele, nette uitstraling zonder de pijn en het gedoe van traditioneel manen trekken. Het trimmen van paarden is een natuurlijke stap in het verzorgingsproces, en mak je paard blijer, gezonder en aantrekkelijker.