Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Schrikdraad benodigdheden

Schrikdraad voor paarden houdt je paard veilig zonder dat je daar dure omheining voor nodig hebt. Schrikdraad voor paard is ook een goede toevoeging aan bestaande constructies.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
48 items

Schrikdraad voor paarden houdt je paarden veilig omheind.

Schrikdraad voor paarden is perfect om kleine stukken terrein te omheinen, of als je een draagbaar systeem nodig hebt. Schrikdraad is zeer geschikt om bestaande omheining van de weide, of langs een drukke weg te verstevigen. Je paard een schok geven om hem eraan te herinneren om weg te blijven van gevaar is een goede keuze om de kans op ontsnapping of blessures te voorkomen. Paarden leren snel om hun mond en staart op afstand te houden van elektrische afrastering, en respecteren hun grenzen. Het schrikdraad kan ook ongewenste bezoekers wegjagen, zodat je vee veilig staat. De keuze voor schrikdraad voor je paarden is een goed alternatief voor duur houten, PVC of ander materiaal hekwerk, en is zeer geschikt als tijdelijke afbakening.

Schikdraad voor paarden houdt je kudde veilig en vermindert ontsnappingen.

Schrikdraad voor paarden laat je een veilige omgeving maken voor je paard, zonder de enorme kosten van permanent hekwerk. Gebruik schrikdraad om paarden te omheinen, of om een bestaand gebied op te delen in meerdere plekken voor grazen en trainen. Schrikdraad is ook een verstandige keuze om er voor te zorgen dat je kudde niet te dicht bij een drukke weg komt, of een drukke plek bij je stal. Paarden zijn van nature nieuwsgierig, en een vriendelijke herinnering van een kleine schok tussen het veilige gebied van je paard en de boze buitenwereld kan een enorm voordeel zijn, en geeft je rust terwijl je paard geniet van zijn dag buiten. Schrikdraad is eenvoudig te monteren, en heeft slechts een eenvoudige waterdichte batterij nodig om de lading te realiseren.