Tot wel 20% korting op je bestelling
Singelhoezen & accessoires

Singelhoezen & accessoires

Bij Horze vind je alle singel accessoires die je je maar kan bedenken; singelbontjes, singelhoezen, buikbeschermers (ook wel body bandages genoemd) en singelverlengers. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je.

23 items

Koop Singelhoezen & accessoires op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Alle singel accessoires die je zoekt

Bij Horze hebben we een groot assortiment accessoires voor je singel. Bijvoorbeeld een singelhoes of singelbontje van schapenvacht. Ze zijn ideaal om je singel extra zacht en comfortabel mee te maken. Als je paard last heeft van schuurplekjes door de singel of een beschadigde vacht kan een singelhoes een goede oplossing zijn. Naast dat het heerlijk zacht en comfortabel is voor je paard zorgt het voor een goede drukverdeling en schokabsorptie. Echt bont is goed ademend en voert zweet en overtollige warmte zo optimaal mogelijk af. Horze heeft singelhoezen in verschillende modellen en uitvoeringen. Je shopt ze voor je dressuursingel, spring- of veelzijdigheidssingel en zelfs voor je springsingel met buikflap hebben we een geschikte singelhoes. Zorg er wel voor dat je singelhoes schoon is en glad op de huid zit zonder kreukels of plooien, zodat de hoes niet alsnog voor schuur- en/ of drukplekken kan zorgen. 

Een buikbeschermer, ook wel body bandages genoemd, is handig om het gedeelte van de buik van je paard achter de singel te beschermen. Helemaal paarden die net zijn geschoren of in de rui zijn kunnen hier erg gevoelig zijn en verwondingen of kale plekjes krijgen van de beenhulpen. Heeft je paard al plekjes dan maakt de buikbeschermer het mogelijk dat deze rustig kunnen genezen en dat deze niet erger worden. Ze zijn gemaakt van licht en duurzaam materiaal waardoor de beenhulpen niet worden belemmerd.

Singelverlengers kunnen worden gebruikt als je singel (tijdelijk) te kort is door bijvoorbeeld dracht of overgewicht na een rustperiode. Je shopt je singel accessoires uit ons eigen Horze assortiment of van merken als Christ, Le Mieux, Kentucky of Zandona.

Top categoriën