Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Singels

Dressuursingels zijn speciaal gevormd en ontworpen voor gebruik met de langere lussen van dressuurzadels. Deze zadelsingels zijn comfortabel onder het been van de ruiter.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
118 items

Dressuursingels van Horze zijn stevig en stijlvol.

Speciaal gevormd en ontworpen voor gebruik met de langere singelriemen van dressuurzadels: dressuursingels zijn korter dan een traditionele singel. Deze zadelsingels zijn comfortabel onder de benen van de ruiter. De kwaliteit en comfort van deze dressuursingels laten het paard op zijn best presteren. Deze singels zijn recht of voorgevormd, afhankelijk van de behoefte of persoonlijke voorkeur. Kies uit synthetisch of hoogwaardig leder. Robuuste constructie bestaat uit RVS gespen aan beide uiteinden en in sommige gevallen elastische uiteinden voor eenvoudigere verstelling en aansjorren.

Zadelsingels voor dressuur worden enkel gebruikt bij dressuurzadels met langere singelriemen.

Horze dressuursingels zijn specifiek vervaardigd voor de langere singelriemen van het dressuurzadel, en het hindert niet het contact tussen de benen van het ruiter en het paard. Zwart is de gebruikelijkste kleurenkeuze omdat deze past bij de klassieke uitstraling van een traditioneel dressuurzadel. Sommige Horze dressuursingels hebben een afneembare voering, andere hebben een ring om ander trainingsgereedschap aan te bevestigen.