Bespaar 18% op een artikel naar keuze *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie
Speelgoed

Speelgoed

Paardenspeelgoed zijn een favoriet bij kinderen. Spelen is leuk met modelpaarden en speelgoed paardenboerderijen voor urenlang plezier. Kinderen houden ervan om met levensechte modelpaarden en accessoires te spelen.
61 items

Paardenspeeltjes zijn het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden.

Speelgoed formaat paardenmodellen zijn een favoriet bij de kinderen. Accessoires zoals dekens, poetssetten en speelgoedstallen maken spelen leuk voor de jonge paardenliefhebber. Kinderen verzamelen pony's en paarden in alle houdingen en kleuren voor urenlang vermaak. Kies uit knuffeldieren of paardenthema speelgoed in allerlei soorten zoals mini-stallen en campingspeelgoed. De verbeelding van kinderen komt tot leven als ze een opstelling maken, en de dagelijkse avonturen van hun geliefde pony's naspelen.

Paarden speelgoedstallen zijn het perfecte thuis voor de modelpaarden van je kind.

Modelpaarden hebben een stal nodig, en een hoge kwaliteit kleurrijke constructie van speelgoed paardenstallen biedt urenlang speelplezier aan je jonge paardengek. Spelen met paarden en accessoires stimuleert de fantasie, en je kleintje houdt ervan om te doen alsof ze zorgt voor zijn of haar eigen miniatuur paardenvriend. Tuigkisten en speelgoedformaat gereedschap biedt genoeg vermaak voor de toekomstige ruiter.

Koop Speelgoed op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bestel Speelgoed nu via horze.nl!