Bespaar tot wel 60% op Horze, B Vertigo en meer! *
Bespaar nu

Speelgoed

Paardenspeelgoed zijn een favoriet bij kinderen. Spelen is leuk met modelpaarden en speelgoed paardenboerderijen voor urenlang plezier. Kinderen houden ervan om met levensechte modelpaarden en accessoires te spelen.

Jouw filters:
72 items

Paardenspeeltjes zijn het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden.

Speelgoed formaat paardenmodellen zijn een favoriet bij de kinderen. Accessoires zoals dekens, poetssetten en speelgoedstallen maken spelen leuk voor de jonge paardenliefhebber. Kinderen verzamelen pony's en paarden in alle houdingen en kleuren voor urenlang vermaak. Kies uit knuffeldieren of paardenthema speelgoed in allerlei soorten zoals mini-stallen en campingspeelgoed. De verbeelding van kinderen komt tot leven als ze een opstelling maken, en de dagelijkse avonturen van hun geliefde pony's naspelen.

Paarden speelgoedstallen zijn het perfecte thuis voor de modelpaarden van je kind.

Modelpaarden hebben een stal nodig, en een hoge kwaliteit kleurrijke constructie van speelgoed paardenstallen biedt urenlang speelplezier aan je jonge paardengek. Spelen met paarden en accessoires stimuleert de fantasie, en je kleintje houdt ervan om te doen alsof ze zorgt voor zijn of haar eigen miniatuur paardenvriend. Tuigkisten en speelgoedformaat gereedschap biedt genoeg vermaak voor de toekomstige ruiter.